Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera


Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera

1369

"Публична истина: 101% достоверност. Разказ отвътре за Pantera" на Марк Еглинтън е поредното изкушаващо четиво в каталога на издателство Addix.

Книгата съдържа откровените мемоари на басиста на знаменитата банда Рекс Браун. Шокиращ разказ отвътре за една от най-влиятелните и популярни и до днес групи в историята на хеви метъла – Pantera. Това е неразказаната досега история, написана от най-подходящия човек, който да сподели истината за невероятните и често трудни години на слава, невъздържаност и трагедия.

"Книгата нямаше да е възможна без вашите многобройни писъци и обожание. Наистина! Обичам всички ви!", признава Рекс

Преводът е дело на Божидарка Чобалигова.

Браун е автор на книгата "Official Truth 101 Proof", издадена през април 2013 година, която документира сформирането, кариерата и разпускането на Pantera.

Рекс Робърт Браун е американски музикант, известен като дългогодишен басист на Pantera, след като се присъединява към останалите през 1982 година. След събирането на групата през 2022 г., Браун е най-дългогодишният член на командата. Той  също е бивш член на хеви метъл супергрупата Down (2001–2011) и някогашен басист на Kill Devil Hil

Той издава своя дебютен солов албум "Smoke Оn This… " през 2017 г., като за първи път в кариерата си се изявява не само като басист, но и като водещ вокалист и китарист. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички