КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Queen Real Tribute Band ще забият в Sofia Live Club на 4 май


Queen Real Tribute Band ще забият в Sofia Live Club на 4 май

1497

Queen Real Tribute Band ще гостува за първи път в България в Sofia Live Club на 4 май.

най-голямата трибют формация на Queen пристига в София в края на изключително успешното си световно турне. След концерти в Австралия, Китай, Бразилия и Европа, най-после и българската публика ще може да се потопи в атмосферата на легендарните песни на феноменалната група на Фреди Меркюри. Групата е известна с невероятнo автентичните си изпълнения, които завладяват сърцата на феновете по цял свят. Именно любовта към музиката на Queen вдъхновява бандата да се събере преди 6 години и да създаде трибют, в който не просто да интерпретира песните на Фреди, а да пресъздаде максимално достоверно и автентично цялата енергия на четворката от Лондон за феновете, които вече няма как да се докоснат до кумирите си. Амбициозните музиканти си поставят за цел да постигнат перфектна симбиоза между безкомпромисно внимание към детайла на музикалното изпълнение, специално създадените по оригинални модели костюми и ефектните сценография и сценично присъствие, така че публиката да настръхне от вълнение още при първите акорди. Самият Брайън  Мей – легендарният китарист на Queen, е впечатлен от нивото на работата на групата и изпълнява общ джем сешън с тях през 2021 година.

"Никога не сме били в България и сме много развълнувани да дойдем на 4 май. Чакахме с нетърпение тази възможност да изнесем най-доброто си представление в София", казва Иван Ристанович, вокалист на групата. "Репетираме непрекъснато, за да сме сигурни, че феновете ни ще получат възможно най-доброто шоу. Нямаме търпение да се видим с всички в София и да им подарим една вечер, която няма да забравят", добавя  барабанистът Марко Малинкович.

От организаторите на концерта в България, Real Tributes Bulgaria, издават че интересът към събитието е бил много висок още от първия ден, в който е бил обявено в социалните мрежи.

Относно предстоящото шоу, от компанията коментират: "Филмът "Бохемска рапсодия" от 2018 г. и фантастичното изпълнение на ролята от страна на Рами Малик даде възможност на страшно много хора по света да се докоснат отново до гениалния артистичен талант на Фреди Меркюри и то от такава близост, от каквато конкретно тук, у нас, само единици българи са имали късмета да го направят през 70-те и 80-те години. Този шедьовър на филмовото изкуство не просто възроди интереса към музиката на Queen в поколението, което е имало щастие да израстне с музиката му, но и създаде страшно много нови по-млади фенове, които за първи път усетиха магнитуда на енергията на артист като Фреди Меркюри - не на последно място и заради всички онези концертни изпълнения, пресъздадени във филма 1 към 1 до най-дребния жест, мимика и технически детайл. Сигурни сме, че няма да искате да пропуснете тази невероятна възможност да се насладите на магията на музиката на Queen, пресъздадена 1:1 от Queen Real Tribute Band на живо на сцената в Sofia Live Club. Oчакваме ви".

Билети - на http://artkt.eu/queen.

Билетът осигурява достъп, но не гарантира седящо място, поясняват организаторите.

Може да направите Вашата резервация тук:

https://www.sofialiveclub.com/events/2611/stage

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички