Дарк метъл с Moonspell в парти център 4 км


Дарк метъл с Moonspell в парти център 4 км

2766

Moonspell ще свирят в столичния парти център "4 км", вместо в Blue Box, но на същата дата - 1 октомври.

Португалските метъл легенди пристигат по покана на Loud Concerts като част от балканското си турне. Групата споделя, че концертът ѝ в София ще включва както всички обичани от феновете класики, така и парчета от последния - девети студиен албум "Alpha Noir". Той е може би най-мрачната и атмосферична творба на португалците досега, своеобразно завръщане към корените, напомняща музиката на групи като Type O Negative и The Sisters Оf Mercy.

Сцената в центъра ще бъде преобразена в същински готически храм, със зрелищни декори, вдъхновени от обложките на последните издания на Moonspell - "Alpha Noir" и "Omega White".

Сред пожеланите от тях гостите продукти за бекстейдж зоната в София преобладават напитките. Само за една вечер португалците са поискали над 50 литра минерална вода, както и обилни количества бира Guinness. Fernando Ribeiro (Фернандо Рибейро) и компания, които се изявиха в Каварна миналата година, залагат и на добре познатото им португалско вино.

Шоуто на групарите у нас е последното от кратката им обиколка. След това музикантите ще се отдатат на заслужена почивка преди отново да тръгнат на турне през ноември.

Лисабонските готик метъли се събират през 1992 и за съвсем кратко време си създават култов статус на една от най-отличителните групи от Португалия. Формацията е единствената метъл банда, достигнала първа позиция в класацията за албуми в страната си и се радва на огромен успех в цяла Европа. Концертите на Moonspell се славят с неповторимата си дарк атмосфера и перфектно изпълнение.

Началният час на събитието e 20.00 ч.

Билетите за концерта на Moonspell са в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 40 лв.  Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазинитe Office 1 Superstore, TBI Credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

В деня на концерта, както и на място, пропуските ще се продават по 45 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички