Monster Hip Hop Pool Party завладява лятото, прави 71 партита


Monster Hip Hop Pool Party завладява лятото, прави 71 партита

7664

Проектът Monster Hip Hop Pool Party ще забавлява столичани и техните гости за трета поредна година.

Преживяване, което може да ви накара да говорите за него цяла година, преживяване което ще ви накара да се усмихнете и да забравите, че не сте на морето, уверяват организаторите Party Animals Bulgaria.

Партитата ще се състоят на басейн "Балканика" всяка събота от 15 юни до 31 август. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат 100 Кила, Криско, Графа, Лора Караджова, Спенс, Били Хлапето, Lexus (Michael Fleming от група Tri-0-Five), Дим4о и Ф.О., Михаела Филева, VenZy, Young BB Young, Играта и Лео, Ice Cream, СкандаУ, Marteen & Daze и най-добрите диджеи в този стил: Fed, George, Станчо, Ray Bon (хип-хоп селектор на 2012), Pheel и резидент-диджей на партитата Bugs, Fail 2 (Usual Suspektz). Водещ ще е небезизвестният N.A.S.O (познат от музикалния проект на БНТ Групата), балет МаГия.

За първи път феновете ще имат възможност да се забавляват цяла нощ, а на тяхно разположение ще са водна пързалка, пясъчно волейболно игрище, PlayStation конзоли и традиционните за тези пул партита водни надуваеми играчки и пистолети. Party Animals Bulgaria са помислили и за превоз до басейна – за всяко парти ще има организиран транспорт в двете посоки от определени точки на София, с което всеки ,който иска да присъства, ще спести разходи по придвижването.

Нещо повече - организаторите създават за първи път и първото електронно пул парти с участието на Juan Alvarez, Павел Петров, Методи Христов, Стан Колев, Коки и Силва, No Good, Valentine, Mascota, Dias, Marteen и Camp Sessions. Компания ще им правят и сексапилните дами на Биляна Йотовска и The Secret Garden Show.

Предстои и цяло турне на Monster Hip Hop Pool Party из България - общо 71 дати за два месеца и половина, като основни точки ще са: Варна, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Петрич, Плевен, Русе, Монтана, Созопол, Приморско, Обзор и култовото заведение в Слънчев бряг – "Брилянтин", в което ще организират черни партита всяка седмица с всички артисти.

Дата и място на събитието: от 15 юни до 31 август – всяка събота на басейн "Балканика", кв. Банкя, "Банско шосе" 23 (срещу Хиподрума към Банкя).

Транспорт – Пилони на НДК и McDonalds

За повече информация - на:

www.facebook.com/PartyAnimalsBulgaria

Вход: 10 лв.
18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички