Летен Renesanz с пет партита в Слънчев бряг


Летен Renesanz с пет партита в Слънчев бряг

3944

Топ агенцията Renesanz също обяви своята лятна програма, включваща 16 техно и хардстайл гост диджеи от чужбина.

Всички събития ще се проведат в легендарния клуб Mania (Слънчев бряг), който отвори врати след ремонт и с изцяло освежена визия.

Серията от 5 партита стартира на 13 юли със завръщането на добре познатата концепция Battle Arena и гостуването на популярните диджеи Mario Ranieri и Frank Kvitta. Една от изненадите на вечерта ще бъде специалният сет на Balthazar и Jackrock, който ще включва любими олдскуул парчета от последните 15 години.

Поредицата продължава на 27 юли, когато клуб Mania ще бъде взривен от италианско техно звучене. В афиша са Lorenzo D'Ianni от Italo Business, канадците от Highespoint, които оставиха без дъх феновете в София и Варна тази зима, и украинците Klinika, които гостуват за първи път в България. Лайн-ъп-ът се допълва от 9 от най-изявените родни ъндърграунд диджеи.

Следващото парти на 1 август (четвъртък) се очаква да бъде акцент в програмата. Специален гост тогава ще бъде Angerfist - най-известният хардкор диджей в света, подвизаващ се на сцената с неповторима и атрактивна маска. Той е член на лейбъла Masters Of Hardcore и понастоящем е окупирал 42-а позиция на световната класация DJ Mag Top100. Angerfist идва от Холандия заедно с колегата си Outblast, който ще се изяви за първи път у нас.

Датата 9 август ще бъде помнена дълго време, тъй като тогава в клуб Mania ще се съберат на едно място любимците на публиката Dandi & Ugo и Alex Di Stefano, както и дългоочакваният австрийски диджей и продуцент Niereich, който ще пристигне в България директно след участията си на най-големите немски фестивали.

Последното за лято 2013 събитие ще се състои на 24 август, а за достойния завършек на горещата парти серия ще се погрижат едни от основните лица на лейбъла Italo Business – италианецът Angy Kore и ексцентричната украинка Marika Rossa, както и Schumacher от Швейцария, който през последната година нашумя с Tоп 10 Beatport хитовете си за лейбъли като Great Stuff и 1605.

Подробна информация има на www.renesanz.com, както и на фейсбук страницата на Renesanz - http://facebook.com/renesanz.records/events.

Билети се продават ексклузивно в мрежата на Eventim, както и онлайн на http://www.eventim.bg/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички