Tri-O-Five връщат лятото с ново видео и концерт


Tri-O-Five връщат лятото с ново видео и концерт

4187

Родната формация Tri-O-Five обещава да върне лятото с новото си видео, чиято премиера ще се състои със специален концерт в Sofia Live Club от 23.00 часа на 2 ноември.

Песента "I Don't Wanna Go" представя групата в непозната светлина – обичайното ѝ соул фънк и груув звучене тук е ориентирано към слънчевите вибрации на регето.

Лежерното настроение е допълнено от солото на тромбон на Вили Стоянов от Brass ViliDJ – един от гост музикантите в дебютния албум на Tri-O-Five - "Travelling". Затова специално за концерта в събота той ще се присъедини към Майкъл Флеминг (на снимката), DJ Илко, Антони Рикев и Десислав Иванов и ще изпълни заедно с тях новото им парче.

Вечерта ще продължи с всички хитове от първия албум на групата, нови песни, както и специално подготвен сет от кавъри. И за да е пълно преживяването, публиката ще може да се наслади на 3D Mapping шоу – прожекция от авторски триизмерни визии върху неравна повърхност.

Събитието ще започне с енергизиращ диджейски сет от Ilkо и ще продължи със селекция от Mustache Love.

Новият клип на Tri - O  Five е продуциран от Silvernoise в лицето на Александър Сано и Георги Грозданов и Music Clinic Records

"Наричаме това видео "екологичния клип", защото не сме запалили и една крушка по време на снимките – всичко е естествена светлина. Работихме без особена подготовка – просто прекарахме 48 часа много близо до природата и това само по себе си беше много вдъхновяващо. След това на монтажа се появи самото видео. Тази непосредственост и хармония до голяма степен кореспондират и с музиката", разказва режисьорът.

Всички, които са нетърпеливи да се потопят в атмосферата му, могат да надникнат зад кулисите тук:
http://www.youtube.com/watch?v=hhml209pwBY 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички