Клуб Ялта и HMSU в силен тандем: Еvolution


Клуб Ялта и HMSU в силен тандем: Еvolution

3849

Многообещаващ и разнолик е стартът на "Ялта" през новата година.

Освен богата и наситена със събития програма, столичният клуб привлича вниманието на феновете на електронната музика и със смелия си подход и експериментаторски дух. Като категорично доказателство и ясна дефиниция за това е съвместният проект на клуба с HMSU, подвизаващ се под символичното заглавие Еvolution. Първото парти от поредицата ще е факт на 21 февруари, когато Room 2 ще бъде разклатена от британския дръм-ен-бейс артист LTJ Bukem и българската формация High Roll.

Идеята за колаборацията е провокирана от новата посока и желание на "Ялта" за развитие в подстиловото разнообразие на електронната музика. Целите на проекта започват с амбициозно обещание за регулярно организиране на подобни партита веднъж месечно. Имена от Еvolution партита ще бъдат включени и в мащабни концепции като предстоящия Sоlar Summer. С това клубът показва сериозно желание да срещне очакванията и да задоволи музикалните предпочитания на привържениците на електронното звучене в цялата му разновидност. С партньори като HMSU – най-голямата дръм-ен-бейс формация в страната, която вече 15 години допринася за напредъка и разработването тази сцена, интересът към Еvolution е с очаквани високи граници.

Музикалният проект ще бъде открит с ударното участие на LTJ Bukem (на снимката). Определян като създател на интелигентния дръм-ен-бейс, британският диджей и продуцент ще преобрази Room 2 със специфичния си и наситен звук, който той умело миксира с елементи от хип-хоп, джаз/фюжън и класическата музика. Еволюцията в кариерата му започва с уроци по пиано и безброй часове отдадена работа върху класическата музика, преминава в света на джаза и фюжъна, представен от учителя му Nigel Crouch, достига до непознатия свят на клубната сцена и създаването на лейбъла Good Looking Records. Проект, който го изстрелва бързо и сигурно нагоре в класацията на най-добрите артисти, развиващи електронната музика.

Toва е само част от пъстрия профил на LTJ, когото ще видим на 21 февруари малко след полунощ. Редом до госта ще се изяви и успешното, добре познато дуо High Roll. Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks), част от HMSU, вече 10 години поддържат високото ниво и качествения дръм-ен-бейс саунд на българската електронна сцена. Работата им с едни от най-талантливите родни и чуждестранни артисти, придават добавена стойност и тежест на продукцията, реализирана от Konspirator и Mocks. Можем да бъдем сигурни, че High Roll по нищо няма да отсъпи на британския създател на атмосферично електронно звучене със силния си авторски сет, уверяват организаторите.

Първите 100 билета тръгват в продажба на цена от 15 лв. на 27 януари, понеделник.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички