Азис влиза в затвора заради Столичани в повече


Азис влиза в затвора заради Столичани в повече

6728

Азис се присъедини към екипа на "Столичани в повече".

Седмият сезон на хитовата комедийна драма стартира по bTV от 21.30 ч. 5 март.

Поп-фолк изпълнителят е натоварен с тежката задача да бъде готвач в затвора, в който попада Пацо, в ролята Христо Гърбов. "Бях със свито сърце, въпреки че познавам по-голяма част от екипа... Сърцето ми беше свито... Постоянно мислех ще се справя ли...А и много трудно помня. Въпреки това се надявам да ми дадат още по-голяма роля. Да не съм само затворник, а тартор на банда, знам ли...", споделя Азис, който има най-много сцени с Константин Лугов и Христо Гърбов.

В първия епизод зрителите  ще станат свидетели на стъпването в новия парламент на Рангел Чеканов и Славка Бурова. Сблъсъкът с улицата ще предизвика  дебати сред новосформираната партия "Елит". Председателят на партията ще задължи депутатите от групата да идват на работа с велосипеди. Какви страсти ще предизвика това негово искане и от кого ще поискат помощ Славка и Рангел?

След като в края на миналия сезон Пацо бе арестуван, сега зрителите ще имат възможността да проследят новите обрати, които ще настъпят около неговия арест.

След изчезването на Дарина, Андрей заедно с Пепи са решени да започнат нов бизнес. Междувременно след поредното си посещение в нощно заведение, Пепи се среща с красиво момиче, Елеонора (Евелин Костова), която ще изиграе огромна роля в живота на двамата приятели и най-вече в този на Андрей.

Отец Григорий намира ново поприще за своята вяра – това на пророк. За да закърпи бюджета той започва  да ходи по улиците, да проповядва и "лекува" хората.

Как ще завърши новото начинание на отчето ще стане ясно в края на седми сезон.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички