Тежко се задават Onyx, Dope D.O.D. и DJ Illegal


Тежко се задават Onyx, Dope D.O.D. и DJ Illegal

3748

Остават броени дни до концерта на Onyx, Dope D.O.D. и DJ Illegal от Snowgoods.

Именитите гости излизат на една сцена в столичния клуб Mixtape 5 на 30 май, за да покажат най-доброто от съвременната ъндърграунд сцена.

Легендите от Куийнс издадоха последния си албум преди по-малко от два месеца и предстоящият концерт в София е част от официалното промо турне на #WAKEDAFUCUP.

Проектът е изцяло продуциран от немската диджейска формация Snowgoods, а самият DJ Illegal пристига в България заедно със Sticky Fingaz и Fredro Starr.

Dope D.O.D. също имат нов албум с име "Master Explorer", а съвместната им работа с титаните Onyx и Snowgoods е добре позната на всеки истински фен. Холандците идват в България за пръв път и с нетърпение очакват срещата със софийска публика.

Билетите за концерта са на цена от 20 лева и се продават в мрежата на Ticketlogic или на 0887 333 112. На място в деня на събитието пропуските ще се предлагат по 25 лв.

А талантивите в реденето на рап рими могат днес до края на деня да се включат в играта на парти уиски № 1 в света J&B и да спечелят един от пет билета и оригинален подарък от Onyx, като последват този линк -  http://on.fb.me/TPd7FR.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички