Премиера на новите клипове на Holy Moses, Sylosis, Mystic Prophecy и Atreyu предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 2 април.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Thomas Youngblood (Kamelot) (вляво на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Asphyx за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения нa Judas Priest и репортаж от американския фестивал Louder Than Life.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Black Star Riders, ще видят как Blues Pills правят кавър на The Rolling Stones, класическата песен ще бъде нa Rainbow, в Exotic ще бъдат представени Metal Crucifier, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Soilwork в България през 2016 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Dieth, Buckcherry, Lyrre, Roots Of Disease, Heidevolk, Majesty и The Hellfreaks също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на: www.facebook.com
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show