Sеvi празнува 14 в нов състав, кани на концерт и премиера на горещо видео


Sеvi празнува 14 в нов състав, кани на концерт и премиера на горещо видео

1348

Нова година – нов състав за неуморната група Sеvi.

Машината навлезе устремно в 2024 година, като обяви официално свежите попълнения в екипа и обеща да зарадва феновете с голям концерт през март по случай 14 години на сцена.

Както MySound.bg нееднократно писа, само преди два месеца музикантите издадоха новия албум "Genesis", подкрепен от сингъла "Insane". "Определено думата, която очертава последните няколко месеца за нас, е "Genesis". Смените в състава са неизбежна част от историята на почти всяка рок банда, но ние вярваме, че промяната ще ни донесе още повече сили и хъс да творим"!, коментират от бандата.

Новият китарист на Sеvi е Камен Ангелов, познат още като Stone Angel от групите Urban Gray и Big Fat Lily. Той се появи и като втора китара на представянето на албума на бандата през ноември. Палките поема младата надежда Петър Петров, когото академията Berklee College в Бостън класира в Топ 3 рок барабанисти в своята програма за обучение през изминалата 2023-та.

По случай своята 14-годишнина групата обяви концерт в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 22 март. На събитието ще бъде представен и чисто нов видеоклип.

Билетите вече са в продажба в мрежите на Eventim.bg и More.com

Първите 35 билета са по 20 лева. След изчерпване на early bird билетите, цената ще бъде 25 лв. В деня на концерта и на входа пропускът ще струва 35 лв.

Sofia Live Club ще отвори в 20.30 ч.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/777999690840206?ref=newsfeed

Снимка: Димитър Кичуков

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички