Дони и Нети чакат бебе


Дони и Нети чакат бебе

6706

Каква е голямата и отдавна пазена тайна на Дони и Нети, ще разкрият самите те в коледното издание на "В джаза събота вечер" от 22 часа по bTV довечера, съобщиха от екипа на предаването.  

Сп. "Стори" обаче изпревари вестта, публикувайки интервю с двамата, от което става ясно, че чакат бебе в началото на април. Известната артистична двойка доверява как е взела това съдбовно решение, опровергавайки слуховете, че бракът им куца. Добрин Векилов-Дони и Антоанета Добрева-Нети дори имат общ имейл, става ясно от разговора.

Певецът разказва за съмненията, които са го съпътствали по-рано във връзката им. "Бях хаотичен, мислех основно за себе си. Бях егоист", споделя изпълнителят. Именно това е причината, поради която двамата отлагат тази решителна стъпка през годините.

Нети пък разкрива, че е усещала, че още през лятото ще зачене, а нейният съпруг дори не помни на коя дата се е случило. Чаровната актриса е в шестия месец в момента, но не спира да участва в постановките на театъра.     

Известното семейство ще гостува на Вили Сечкова, разказвайки за любовта, театъра и музиката, за Непал и Индия, както и за още много интересни и забавни моменти от техния съвместен живот. Двамата ще покажат и новия си клип, сниман на няколко континента - "Има време" (виж видео).

В студиото ще присъстват още две личности. Eдната от тях ще е специалната изненада за Дони и Нети, а втората - тайнствен човек, когото зрителите на bTV обаче няма да видят. Кой е той - в шоуто довечера.

За празничното настроение ще се погрижи и група Акага - другите специални музикални гости, които са приготвили едно ново коледно парче в типичното за тях мелодично фънки джаз звучене.

Както винаги, Вили Сечкова ще зарадва аудиторията и със зашеметяваща визия.

Противно на очакванията, красивата водеща няма да се появи, облечена като Снежанка, а ще блесне с уникална рокля на героинята на Сара Джесика ПаркърКари Брадшоу, от хитовия сериал "Сексът и градът".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички