Джош Уинк врътка в клуб Червило за Нова година


Джош Уинк врътка в клуб Червило за Нова година

5384

Вездесъщият Джош Уинк (Josh Wink) застава - отново, зад пулта в столичния клуб "Червило" навръх Нова година.
 
Да обясняваш на почитателите на електронна музика, а още повече на публиката на "Метрополис" и популярното заведение в София кой точно е Джош Уинк, е неуместно, дори обидно, признават организаторите.

Но да преговорим накратко.

Всички знаят, че той е започнал кариерата си като сватбен диджей на 13 години и има парчета за най-влиятелните американски компании като Strictly Rhythm и Nervous Records.

Неговият трак "Higher State Оf Consciousness" се продаде в 500 000 екземпляра, а диджеят получи за нея едва 500 долара. Правил е ремикси за Депеш Мод (Depeche Mode), Моби (Moby), Стинг (Sting), Джамирокуай (Jamiroquai), Лейдитрон (Ladytrone) и Рейдиохед (Radiohead), работил е с Трент Резнър от Найн Инч Нейлс (NIN) и Каролин Краули от Дис Мортал Койл (This Mortal Coil).

Това, което може би са позабравили феновете е, че повече от 5 хиляди екзалтирани клабъри посрещнаха изгрева с Джош на Cacao Beach преди 5 години или как пуска повече от 7 часа на фестивала "Инсомния" в Приморско този август или как преди близо 10 години извади отнякъде една маса в Зимния дворец на спорта в София, постави я насред коридора и не стана от нея, докато не даде автограф на всеки, който му поиска. Нищо че това му отне повече от час.

Той също така предпочете да дойде на гости на "Метрополис", вместо да изкара една седмица на Хаваите, където освен клубове има и страхотни вълни за сърф. И така, докато много хора все още се чудят кой точно ще им донесе подарък за Нова година Дядо Коледа, Санта Клаус или Дед Мароз, късметлии ще са тези, които изберат да бъдат в "Червило" за новогодишната нощ.

За тях всичко е ясно – Джош Уинк и "Метрополис" ще дадат старта на 2011: наистина щастлив и вълшебен.

"Червило" посреща  Филипо Нарди (Filippo Nardi) в компанията на  DJ Стивън на 8 януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички