Default и Остава удрят на H.O.P.E. Music Festival довечера


Default и Остава удрят на H.O.P.E. Music Festival довечера

4507

Една от най-добрите български банди в момента – Default (на снимката), ще се качи на сцената на H.O.P.E. Music Festival в Казанлък довечера.

В програмата са още Остава и Сърмата Хари.

Освен вече превърналите се в хитове "Take The Рills", "Raindrops", "Sick Six Shooter" и "Bleed", Default ще изсвирят и част от песните, които ще влязат в дебютния им албум.

"До месец влизаме в студио – не знаем колко време ще ни отнеме записа на албума, но няма да правим никакви компромиси със звук, изпълнение, смесване или каквото и да било", казват момчетата от бандата. "Парчетата ни започват да звучат все по-разчупено, експериментално и определено са достоен пример за съвременния алтернативен рок", не скромничат излишно рокаджиите.

Стенли, X-Track Acoustic и Switch ще свирят утре вечер.

H.O.P.E. Music Festival е едно от най-атрактивните събития в Розовата долина тази година и първият по рода си фестивал от този мащаб в района! Събитието, на което MySound.bg е медиен партньор, съвпада с традиционния за региона Празник на розата, който всяка година води в Казанлък хиляди туристи от страната и чужбина. Както вече огласихме, освен 13-е музикални вечери (Уикеда, Светльо & Дъ Леджъндс (Svetlio & The Legends), Ogi23, Last Hope, П.И.Ф. (P.I.F.), Young BB Young feat. 100 Kila и много други), зоната на фестивала предлага на посетителите невероятни атракции - школа по изкуствата, щанд за правене на украшения от боклуци, аниматори, татуировки и т.н.

Събитието подкрепя всички екологични практики и почти всички използвани консумативи по време на фестивала ще бъдат рециклирани.

Изявата се провежда в "Розариум" в центъра на града, а билетите са на символична цена – 3 лв.
 
Още за Default - на:

http://www.myspace.com/defaultcrew; http://www.facebook.com/pages/Default/148465197705

Пълната програма - на:

http: //www.hopemusicfestival.com/index.html

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички