Solar Easter разтресе зала Арена Армеец


Solar Easter разтресе зала Арена Армеец

1962

След наистина историческото парти на Solar Christmas в зала "Арена Армеец", изглеждаше,че представянето на тогавашните гости няма как да бъде засенчено.

От столичния клуб "Ялта" обаче не само успяха да повторят празничната емоция с великденското издание на Solar Easter, но и покачиха с голяма сила нивото на забавление.

Навръх Разпети Петък в ултрамодерната зала "Арена Армеец" се получи парти, което по своята атмосфера и светлинни ефекти трудно може да бъде сравнено с нещо виждано до този момент в столицата. Залата беше показала модерността си, като седящите места бяха роботизирано сгънати и прибрани, така че да има повече място за танцуващите фенове и да се създаде впечатление за особен вид парти трансформър. Предполагам присъстващите бяха убедени наистина в това, с какво съоръжение разполага София от известно време... За едно добро събитие  от голяма важност е кой ти е домакин.


Първи зад пулта, за загрявка, застана Carlos Fauvrelle. След него за първи път на една сцена се подредиха грандовете на световната електронна сцена Victor Calderone и Marco Carоla.

Частта на Victor Calderone продължи от два до пет след полунощ и беше изненадващо твърда за диджей, който навремето беше изестен с това, че ремиксира Мадона. Не може да му се отрече обаче, че притежава способността да преплита безброй стилове и да се ориентира в ситуацията. А през изминалата нощ нямаше как да е иначе. После Marco Carоla, макар и в много късен час, показа на феновете от какво са имали нужда. В самото начало на сета му партито заживя втори живот и многото, които го чакаха с нетърпение, започнаха да танцуват от начало. Яко техно и страхотен Марко.

Въпреки че пушенето в залата бе забранено, за тютюнджиите бе помислено все пак.  За тях имаше обозначено специално място. Въздухът в "Арена Армеец" беше един от най-чистия по време на парти, на което съм присъствал в София. От първи юни всички парти атмосфери на територията на милата ни родина трябва да са такива. През лятото няма да е трудно... Какво ще се случи обаче през зимата, когато партитата отново се затворят в клубовете, посещавани от пушачи... Предстои да разберем.

Съвместните събития на клуб "Ялта" и зала "Арена Армеец" обаче пишат история. За моя, а и на много други фенове радост, ние сме в началото на тази история.

В очакване на следващата парти бомба от тяхна страна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички