Голям купон на финала на Голямото междучасие 4


Голям купон на финала на Голямото междучасие 4

3279

Големият финал на специалното лятно издание на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 4" ще бъде в столичния Black Gold Park на 6 октомври.

Както MySound.bg вече извести, надпреварата е организирана от D2. Събитието започва в 17.00 ч.

На сцената ще излязат специалните гости Рафи, Ангел и Моисей, Ogi 23 (Оги 23) и петте групи финалисти от националния конкурс – Chained Roze от Бургас, Fatal Fracture от София, Detriox от Търговище, Voltage от Дупница и така актуалните пловдивчани Downer Kill.

След като пребориха конкуренцията на групи от цялата страна, за които гласуваха 7914 потребители в официалния сайт на конкурса: www.d2band.com, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2, че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения. Организаторите решиха тази година да дадат шанс и на още една банда, която не влиза в петте с най- голям вот, да излезе на голямата сцена.

Победителите от най-добрата ученическа група за 2012 ще бъде обявени след края на концерта. Голямата награда е продуциране и запис на песен в професионално студио. Водещ на концерта ще бъде Дидо от D2.

За участниците в конкурса ще има и други награди. Едната е от Music Space – 10 часа студийно време и карта за 50 % отстъпка в Toxity Studio за следващата една година.

За да улеснят придвижването до мястото на концерта, организаторите са осигурили специални автобуси, които на 6 октомври от 16.00 ч. ще тръгват на кръгъл и половин час от паркинга пред стадион "Васил Левски".

Black Gold Park е на "Ботевградско шосе" 525 до "Околовръстен път" (комплексът с магазини "Джъмбо"", "Лилд", ДМ, "Зора", Паоло Ботичели).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички