Криста се завърна след самостоятелния си концерт на Евросоник


Криста се завърна след самостоятелния си концерт на Евросоник

3752

Криста се завърна след успешно представяне на България на фестивала "Евросоник" в Холандия в края на миналата седмица.

Младата певица изпълни песни от дебютния си албум, потапяйки публиката в атмосферата на концертния ѝ проект Get Funky.

На 10 януари Криста и нейната група откриха вечерта на една от над 30-те сцени на "Евросоник". Изявата включваше песни на български и английски от дебютния албум на изпълнителката в лейбъла "Стерео стая". Забележителна беше джаз интерпретацията ѝ на народната песен "Черешко, чорна вишничко" за глас и пиано.

Криста и музикантите ѝ получиха високата оценка на феновете, медиите и музикалните експерти, които присъстваха на фестивала. Самата певица сподели, че въпреки първоначалното вълнение се е чувствала прекрасно на сцената и е впечатлена от организацията на фестивала и отношението, което холандците показват към артистите.

Сред публиката по време на концерта беше Рут Колева, която пристигна от Амстердам, за да подкрепи своята приятелка. Младата певица бурно аплодираше всяко изпълнение на Криста.

Криста получи възможността да представя България на фестивала, след като спечели Специалната награда от конкурса "Златна пролет" на БНР през 2012 с песента си "Част от мен".

Както MySound.bg вече извести, младото дарование приключва подготовката на своя дебютния албум и представя най-новия сингъл от него – "Силна любов", с участието на Спенс.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички