Тони Стораро подари кола на сина си


Тони Стораро подари кола на сина си

5957

Тони Стораро подари на сина си Фики мощен автомобил по повод 18-ия му рожден ден.

Звездата на "Диапазон Рекърдс" (Diapason Records) зарадва своя наследник с Camaro Transformers edition – единствена по рода си в България.

Фикрет, който е ученик в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в профил Поп и джаз пеене отпразнува своето пълнолетие с шумен купон в столично заведение на 3 март.

Младият певец бе поканил десетки роднини и приятели, с които да отбележи 18-та си годишнина. Той получи много изненади, но безспорно най-впечатляващ бе подаръкът, който направи звездният му баща. Човекът-глас зарадва сина си луксозната лимузина в жълт цвят. "Реших, че това е подходящо, тъй като той  навлиза в една по-различна възраст. Вече е голям човек. Убеден съм, че ще бъде внимателен шофьор и ще спазва правилата за движение по пътищата", сподели Тони. "Като се замисля, на неговата възраст аз вече имах семейство и животът ми беше съвсем различен. Не разполагах с възможности и всичко беше много по-сложно. Щастлив съм, че сега мога да осигуря комфорт на семейството си", допълни още изпълнителят на "Не те заменям".

Фики също не крие огромната си радост от новата придобивка.

"Това е най-страхотният подарък, който можех да получа! Дори не си бях мечтал за такава кола! Голям фен съм на автомобилите и се радвам, че ще мога да карам уникален модел, единствен по рода си в България!", не скри вълнението си младежът.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички