Името е Blond:ish, най-русото на електронния ъндърграунд


Името е Blond:ish, най-русото на електронния ъндърграунд

4228

Столичният клуб Blender отново блесна със собствена светлина вчера.

След поредица от страхотни партита последните седмици, на които звездни гости бяха Sharam Jay, Phonique, The Magician и Claptone - все имена със свежи идеи за електронна музика в нейното дийп звучене, някак в реда на нещата си беше да видим и две интригуващи гостенки зад пулта.

Името им е Blond:ish. Дали е игра с името на знаменитата рок и ню уейв група на Деби ХариBlondie, оставам на вас да прецените... Факт е, че и сърцето от стъкло - американката Дебора "Heart Of Glass" Хари, и диджейките от Канада са изкусителноруси жени.

Blond:ish гостуваха у нас по покана на небезизвестната родна организация COMMA Group!

Анастасия и Вивиан, по-известни като Blond:ish, живеят в Лондон към днешна дата. В столицата на Острова някак набързо попадат в радиопредаването на Pete Tong, после с него се развихрят по разни световни фестивали, по други радиа и световни клубове. Че как няма да бъдат глътнати като топъл хляб, двете руси мацки с толкова умения зад пулта.

Blender сякаш бе реорганизиран специално за тях.

Партито мина страхотно. Двете застъпиха малко преди два часа след полунощ и директно прокараха плътния бас, с който са известни. Без излишни емоции и глупави физионимии, те създаваха впечатление на доста сериозни светлокоси дами, вглъбени в работата си зад пулта. В интерес на истината, гостуването на Blond:ish се различаваше доста от предишните гости в Blender. Не само за това, че бяха жени, но неочаквано за дами зад пулта, те пускаха и най–твърдия дийп хаус от всички дийпъри преди тях. Силен бас, почти липсващи вокали, а ако ги има, те бяха доста опростени,  дълги-дълги и дълбоки композиции. Част от гостите на клуба останаха изненадани от твърдостта на саунда и напуснаха по-рано от очакваното, но пък, за сметка на това, онези, на които им е липсвал този плътен звук, останаха до сутринта.
 
Канейки Blond:ish, и Blender и COMMA Group показаха характер. И въпреки това си мисля, че на този клуб му отива повече музиката да е по-лека, по-диско, по- фънки... Чрез този саунд популярният клуб напомня за легендарния Студио 54.
 
Да видиш Blond:ish на живо обаче точно когато те се намърдват в първите редици на електронния ьндърграунд, си е яко преживяване. Отново поздрави за острото око на COMMA Group при селекцията на артистите от електронната сцена.

Разбира се, очакваме още повече...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички