Финалът на Гласът на България е довечера


Финалът на Гласът на България е довечера

4098

До финала на "Гласът на България" остават броени часове.

След почти четири месеца, изпълнени с много емоции, вълнение и незабравими мигове, развръзката на музикалното шоу ще се състои на живо в ефира на bTV на 27 май, понеделник.

Точно в 20.00 ч. довечера ще започне последната вокална битка, в която четирима изпълнители ще се сражават само и единствено с таланта си, а зрителите ще определят кой от тях е най-достоен да победи и да стане "Гласът на България".

Както MySound.bg вече извести, конкуренцията е голяма. Тодор Георгиев (на снимката) от отбора на Преслава, Васил Чергов от тима на Вики Терзийска, Ивайло Донков от хората на Миро и Красимира Иванова от отбора на Данчо Караджов са изпълнителите, които стигнаха до финала този сезон. Те преминаха успешно през кастинга на тъмно, където бе важен само гласът, оцеляха във вокалните двубои и показаха, че могат да се откроят и да стоят достойно на голямата сцена по време на концертите на живо.

Финалът ще премине през два етапа. В първия етап четиримата ще изпеят по две песни. Едната - по техен избор, е песента която според тях ги представя най-добре. След това за първи път зрителите ще могат да се насладят на дуетите между състезателите и техните треньори: дуетите на Миро и Ивайло, Вики и Васил, Преслава и Тодор и на Йордан Караджов и Красимира.

В края на първата част, след като финалистите изпеят и двете си парчета, линиите за гласуване ще бъдат затворени, резултатите - обобщени, и двамата финалисти с най-нисък зрителски вот ще напуснат състезанието.

В началото на втория етап резултатите ще бъдат нулирани, линиите за гласуване - отворени, а двамата оцелели ще се изправят един срещу друг в решителна вокална битка за мечтаната титла и за специалната награда, осигурена от bTV  – обучение в престижния музикален колеж "Бъркли" в Бостън. В този последен етап на шоуто състезателите ще изпълнят песен, написана специално за тях.  

Кой ще стане "Гласът на България?"

Отговорът на този въпрос ще стане ясен довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички