Ice Cream с ново парче за неангажиращия секс и влюбването


Ice Cream с ново парче за неангажиращия секс и влюбването

3519

Ice Cream са готови с продължението на хитовете си "Те карам да вибрираш" и "Взимам/давам", които общо имат над 7 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне.

Новото парче на формацията е лятно и се казва "М&М" (съкратено от "момчета и момичета") и вече е в ефира на радиостанциите.

Историята в текста на песента всъщност не е само една – всеки от бандата разказва лични преживявания, които се въртят около тънката граница между неангажиращия секс и влюбването. Саундът на "М&М" пък е доста по-клубен от всичко, което сме чували от Ice Cream досега, а освен с раздвижен ритъм, изпълнението впечатлява с фънки саксофонна мелодия, забавен текст и секси вокали в припева.

Ice Cream вече представиха трака на живо от сцената на 359 Hip Hop Festival, където бандата беше сред подгряващите на американската суперзведа Rick Ross и парчето успя да разтанцува публиката от първо слушане – гаранция за хитовия потенциал на „М&М”. Вече е заснет и клипът към парчето, който, разбира се, е на морска тематика, а премиерата му предстои.

Ice Cream издават за видеото, че по традиция са се забавлявали максимално по време на снимките и това ще се усети на екрана.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички