Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"
Captain Hollywood попълва афиша на Spice Music Festival 2024
Голямата комбина: Pеro Defformero и Обратен ефект с общо тържество
D2 на 25! Емблематичната група кани почитателите си на голям концерт с много гости в зала 1 на НДК
Енергичното дуо Diskobajagi с шеметен клубен сет в "Строежа"
На Гергьовден с Bell Witch и The Keening в София

Двама от танцьорите на Цирк Елуаз в Daning Stars


Двама от танцьорите на Цирк Елуаз в Daning Stars

4305

Еми и Баптис ще са специални гости в шоуто Dancing Stars по Нова от 20.00 ч. на 20 март, четвъртък.

Танцьорите ще  подскажат на зрителите какво да очакват по време на първия гастрол на  "Цирк Елуаз" в България, представяйки част от своя номер - танц на двама от героите в шоуто – срещата между момичето-каучук и брейк танцьора. Еми и Баптис се връщат в Канада на 21 март за последните репетиции преди старта на турнето на "Цирк Елуаз".

Двамата са за първи път у нас. Интересът към гостуването на "Цирк Елуаз" е много голям, отчитат организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис", но Еми и Баптис обещават, че, въпреки кратката визита в България, ще успеят да се срещнат с нашите журналисти и да раздадат автографи.

Ути се завърна феноменално в Dancing Stars оная вечер. До последния момент не се знаеше дали ще продължи своето участие след като на репетиция счупи дясната си ръка. Самбата му с Елена взриви залата, а Илиана Раева вдигна и 10 точки за тяхното изпълнение. Премиера на "пистата" на Dancing Stars направи Сани Жекова - с огнен джайв. Тя успя да отключи срамежливостта си получи похвали от журито - "велика личност" я нарече Илиана Раева. Албена се превърна в жената "хеликоптер", а Мариан тренира за ханш с подводни упражнения. Победители станаха Михаела и Светльо, а фавотитът от миналата седмица - Дарин, остана на елиминации. Дали той, Милко или Мика ще отпаднат от танцувално шоу, ще стане ясно от епизода довечера. За да подкрепят участниците с песни ще гостуват Део, Лео, Рафи и Играта с 4D, а Поли Генова с Дичо и малките таланти от Бон-бон ще изпълнят "Нека с теб".

"Цирк Елуаз" представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993 насам. Оригинално съчетава цирк с театър, танци и музика. От 2010 "Цирк Елуаз" е партньор на "Цирк дю Солей". Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индистрия.

Както MySound.bg вече огласи, спектакълът "Цирк Елуаз" ще бъде представен в зала 1 на НДК на 12 и 13 април. Шоуто се отличава с много енергични изпълнения и комбинира цирково изкуство с шеметни танци. Развиващ се на фона на градски пейзаж, сюжетът представя трупа от 15 акробати и изпълнители. Невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак. Дръзките акробатични изпълнения са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.

Баптис Монтасие (Baptise Montassier) (Франция), Urban Dances

Роден в  Ла Рош-сюр-Йон, Франция, Баптис за първи път се качва на сцената, когато е на 12. Тогава участва в брейк състезания. Той преоткрива танците през 2001, участвайки в S’poart dance company. Когато завършва гимназия през 2009, решава изцяло да се посвети на страстта си, като се включва в танцувалната група Rêvolution в Бордо. Скоро след това става част от трупата на същата компания, която разработва шоуто Urban Ballet. С него се изявява на фестивала CINARS в Монреал, както и на фестивала Seoul Performing Arts Festival в Корея. Танцьорът придобива невероятна популярност след участието му в спектаклите на S’poart – In Vivo и Vibration, както и в Les Traine savates funk. Любопитен още от дете, Баптис развива интерес не само към танците, но и към музиката – ходи на уроци по пиано. Запален по всичко свързано с танци, пътувания и нови приключения, той се присъединява към Cirque Éloize през 2011.

Еми Воте (Emi Vauthey) (Швейцария), Contortion, Aerial Silks

Родена в Лозана, Швейцария, през 1992, Еми винаги е била запалена по цирковото изкуство. На 5-годишна възраст тя започва да се занимава с гимнастика. Много бързо талантът ѝ я изстрелва на международната сцена – състезава се в Русия и Германия, печели първенство в Швейцария. Когато е едва 7-годишна, освен с гимнастика, Еми започва и с практикуването на номера, който я определя като момиче-каучук. През 2008 тя се записва в прочутата танцова школа Atelier Rudra Béjart в Швейцария. В периода между 2008 и 2010 освен с танци се занимава сама с развиването на номера aerial silks, представляващ въздушна акробатика с помощта на специални ленти. През пролетта на 2010 се явява на кастинга, обявен от Cirque Éloize в Берлин, където е забелязана от продуцентите на цирка. Поканена е в Монреал на второ прослушване от директора на Cirque Éloize Жано Пеншо, който също е силно впечатлен от нейните умения. Малко след това от екипа на цирка й предлагат да сключи първия си професионален договор, ставайки част от трупата.

Билетите за спектакъла на "Цирк Елуаз" са на цени от 40 до 90 лв. и могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Деца до 10-годишна възраст влизат безплатно на шоуто.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички