Да бъде май! Новите подвизи на Уикеда в часа на Плешивото куче. Още: Pero Defformero, Zan Sercic и James Night в епизода тази събота


Да бъде май! Новите подвизи на Уикеда в часа на Плешивото куче. Още: Pero Defformero, Zan Sercic и James Night в епизода тази събота

1020

Плешивото куче продължава своето пътешествие с поредния епизод на меломанското предаване в ефира на програма "Христо Ботев" тази събота, 11 май.  

• Уик-уик-уик, Уикеда, Уикеда, или изкуството да се усмихваме, когато ни се смее, а не принудено.

- "Да бъде май", дългоочакваната нова песен на бандата, вдъхновена от Гео Милев. Навръх празника на Светите равноапостоли Кирил и Методий, четири дни преди трагичната кончина Гео Милев на едва 30-годишна възраст през 1925 г. и пет дни до рождения ден на фронтмена и текстописец на бандата -

Ерол Ибрахимов искрено и лично за:

- Създаването на парчето и следващия албум на колоритната шайка

- Разликите между оригиналност и автентичност

- Рисуването и цветовете като музика

- Йордан Йовков vs Елин Пелин

- Гуава Джели (сладко от тропическия плод гуава, виреещ в Ямайка), страничният проект на певеца с китариста на състава Росен Григоров. С "Рецепта за..."

- "Капитана каза" и "Да бъде май" с премиери в ефира на програма "Христо Ботев"

• "30 грама с вас" (в превод "30 грама от вас".) Поредният десант на живата легенда на балканската фолк-метъл сцена Перо Деформеро ознаменува 30-годишната сценична дейност на Горан Бишевац и ко. Специални гости са нашите зевзеци Обратен ефект с подобаващ "реюниън сет" в столичния клуб "Джой стейшън" на 11 май.

"Евровизия" идва и си отива, хубавите песни остават. "Небето плаче" с хърватския поп вокалист Джеймс Найт

• Честит рожден ден на Zan Sercic, една от най-големите млади словенски звезди върху картата на модерната музика, вокалист и автор на песни. 

Предаването с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички