Лили Иванова паднала насред Париж в зала Олимпия!


Лили Иванова паднала насред Париж в зала Олимпия!

14766

Лили Иванова е пяла на плейбек в легендарната зала "Олимпия", писа "Шоу", като се позова на няколко независими източници, присъствали на концерта в Париж. Той бе на 9 януари. Според едни кубратската легенда е изкарала цялото шоу на "буфо-синхрониада", а според други - само част от него. Неофициалното оправдание за това било, че изявата й се заснема на телевизионно предаване и звукът трябва да е перфектен.

За зла беда обаче 70-годишната прима се спъва и пада точно по време на плейбек-изпълнение. Тогава лъсва истината - докато Лили лети и се приземява, гласът й продължава да се лее в "Олимпия", разкриват присъствали на концерта.

Тази истината остана извън българските медии. Някои хора от екипа на певицата дадоха смехотворни обяснения от типа "Имаше нещо като падане, но Лили го изигра страхотно - не е спирала да пее. Почти никой не разбра и не видя какво стана", отбелязва вестникът. Как така е пеела, докато пада, както твърди придворният й фотографът Васил Къркеланов, никой запознат със законите на физиката и анатомията не се наема да обясни... Самият Къркеланов е "главен герой" в добре режисирания триумф на Лили Иванова в Париж. Именно човекът, който я снима и префасонира компютърно за "Плейбой", беше единственият фотограф, допуснат да снима в зала "Олимпия". Така никой българин няма да види доста рехавата посещаемост на концерта, на който според източници на седмичника са присъствали главно емигранти с безплатни билети и служители на Външно министерство, които също не са се бръкнали в джоба, за да слушат "Панаири" насред Париж.

"Колкото до запазената ложа за мениджърите на Стинг и т.н. - в "Олимпия" няма ложи", пише в Интернет нашенец, присъствал на събитието.

Лили втрещи парижани и емигранти със странните си навици на сцената. По време на двучасовото си шоу кубратската мегазвезда не спираше да куса мед от един буркан и да се пръска с парфюм през 10 минути.

Че Лили не напълни "Олимпия", която побира едва 2000 души, стана ясно и от фиаското на спекулантите, които предварително бяха купили билети и безуспешно се опитваха да ги пласират преди концерта. Човек на изданието видял, че търгашите ги предлагали по 80 евро, но претърпели 100-процентови загуби, тъй като пропуски за по 50 евро все още се продавали на касата. "Но така и не се намериха мераклии за тях", се казва в публикацията.

Повече от солено е излязло участието на Лили и "олимпийския проект" на бизнесдамата Лили Червенякова, на чиято сметка са легнали и "безплатно пътувалите и лагерували" в Париж спътници на Иванова. За екипа на певицата тя се е бръкнала с 15 хиляди евро, толкова е струвал и наемът на залата. Политиката на "Олимпия"е да се канят световни или френски звезди, като им се поемат разноските на залата - с оркестъра и озвучаването, а приходите се делят по схемата - 40 процента за "Олимпия" и 60 за изпълнителя. Другият вариант е залата да бъде наета от съответен артист изцяло.  

Близо още 3 хиляди евро е платила Червенякова за извънредни разноски по пътуването.

Лили Иванова не е първият български изпълнител, който се е изявявал на това престижно място, както тя се изкарва. В "Олимпия" са гастролирали Емил Димитров, Богдана Карадочева, Нора Нова и легендарният музикант-емигрант Константин Казански, припомня вестникът.

Организаторът на концерта - Стефан Зашев, живеещ в Брюксел банкер, свалил 10 килограма покрай подготовката и капризите на звездата. Върхът бил, когато по време на коктейла след изявата, Лили го попитала кога ще организира следващия й концерт там.          

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички