Арабела Караян събра нов проект


Арабела Караян събра нов проект

8082

Музикантите от Tripple-A обявиха концерт на Лятната естрада в столичната "Борисова градина" от 19 часа на 16 юни.

Tripple-A - това са четири нестандартни парченца от пъзела на живота, събрани на едно място. Зад името на групата стоят Арабела Караян, Александър Евтимов-Шаманчето, Александър Деянов-Скилър (Skiller) (на снимката с АрабелаПавел Терзийски. Те обещават позитивни емоции и великолепно настроение.

Музиката, която създават заедно, е изцяло импровизирана, като разговор между четирима души със сходна енергия и настроение – без излишна претенция и добре подготвен сценарий. Тя е игра, която се основава на музикалното им любопитство. Tripple-A не обичат да си поставят ограничения и вярват в музиката на момента, музиката, която идва от сърцето, а не от главата. Те предпочитат да работят със звук, вместо да използват ноти. Саундът им е изключително приятен микс - от акустично и електронно звучене до акапела. В звученето може да се открие невероятно разнообразие от стилове, които си кореспондират и съжителстват прекрасно – от хип-хоп, фънк и уърлд мюзик, до джаз, рок и електро-дъб-хоп.

"Най-добре се получава, когато не мислим, а просто чувстваме", споделя едно от трите "А"-та в групата – Александър Евтимов. "Трудно е да дефинираме нашия стил, той просто е комбинация от нещата, които харесваме", допълва той.

Tripple-A са:

Арабела Караян (вокали, перкусии, клавишни)

Арабела е учила в музикалния колеж "Бъркли". До момента си е сътрудничила с едни от най-добрите музиканти в България – в проекта Please Shut Up Band, който има един издаден албум през 2006, както и в още няколко свободни проекта. Мекият й, но в същото време силен глас, съчетава свобода, хармония и лекота.

Александър Евтимов- Шаманчето (вокали, перкусии)

Александър води класове за групова работа и обича заниманията с различни изкуства и креативни техники. Освен в Tripple A, участва в още четири музикални проекта – Попара, Sofia Monks, Мерак Стандарт Кълектив и Boomwhackers.

Александър Деянов – Скилър (бийтбокс, вокали, перкусии)

Скилър е познат като „най-бързата уста на Изтока”. Въпреки крехката си възраст, той вече е представил таланта си из цял свят. През 2007 става първият национален шампион по бийтбокс. Братът на ЛиЛана използва своя бийтбоксинг далеч извън традиционните хип-хоп влияния в широк спектър съвременни стилове. Способността да се изявява по подобен неконвенционален начин му предоставя свободата да изследва изкуството, като участва в различни проекти.

Павел Терзийски (вокали, перкусии)

Павел учи оперно пеене в Нов български университет. Той обича да експериментира с различни стилове, в търсене на чистотата на собствения си глас.

     
Освен предстоящия концерт, формацията подготвя и първия си албум, който ще представи пред публиката през есента.

В записите участва и Георги Дончев.

Още за групата на:

http:/www.tripple-a.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички