Dubioza Kolektiv и Tim Lambesis (As I Lay Dying) пред камерата на "Фрактура"


Dubioza Kolektiv и Tim Lambesis (As I Lay Dying) пред камерата на "Фрактура"

883

Премиера на новите клипове на Deep Purple, Dark Tranquillity, Cavalera и Rhapsody Оf Fire предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 19 май.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Tim Lambesis (As I Lay Dying) (вдясно на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Dubioza Kolektiv за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Behemoth и репортаж от швейцарския фестивал Riverside.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Richie Kotzen, ще видят как Soen правят кавър на Slipknot, класическата песен ще бъде на Bolt Thrower, в Exotic ще бъдат представени Wilabaliw, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Napalm Death в България през 2007 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Samael, Marty Friedman, Gaerea, Cainites, Scott Stapp, TrueXfeeling, Conquer Divide и Black Veil Brides също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - във Фейсбук:
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички