Jeff Scott Soto и Julien Truchan (Benighted) събеседници на Васко Катинчаров


Jeff Scott Soto и Julien Truchan (Benighted) събеседници на Васко Катинчаров

805

Премиера на новите клипове на Simone Simons, Black Country Communion, All That Remains и Faun предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 26 май.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Julien Truchan (Benighted) (вляво на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказа Jeff Scott Soto за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Papa Roach и репортаж от американския фестивал Sick New World.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Bon Jovi, ще видят как Soil правят кавър на White Zombie, класическата песен ще бъде на Green Day, в Exotic ще бъдат представени Valley Оf Chrome, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Rhino Bucket в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Jasta, Sons Оf Apollo, Category 7, Deception, Aaron Lewis, Falling In Reverse, Beasto Blanco и Ad Infinitum също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на "Фрактура" във Фейсбук
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички