Заветното "Да"! Mario Biondi омагьоса Пловдив, да се готви Варна


Заветното "Да"! Mario Biondi омагьоса Пловдив, да се готви Варна

847

Минитурнето на една от най-големите съвременни соул и джаз звезди - Mario Biondi, започна от пловдивския античен театър на 15 юни.

Песни от всичките му албуми, велики джаз стандарти, бразилски класики… репертоарът предложи много нюанси на елегантната съвременна музика. Група от виртуозни музиканти, приповдигнато настроение на публиката и вълнуващият и неповторим тембър на Mario Biondi - фантастичен концерт! Пловдив танцува, пя, прегърна възторжено предложение за брак на двама млади, които избраха концерта на една от най-романтичните световни звезди, за да си кажат "Да". Хиляди на крака и много дълги неспирни аплодисменти върнаха на сцената Mario Biondi за три непредвидени биса. В публиката около два часа танцуваха известни италиански дипломати, оперни звезди, десетки елегантни дами и господа, избрали да преживеят съботната вечер по най-правилния начин – с присъствие на събитие от световна класа под звездите. Изключителната публика и нейната всеотдайна топла реакция накараха сдържаният Mario Biondi също да разчупи стила си и да се включи по неподражаем начин в бурните танци.

Концертът бе открит от Victoria и нейната група. Българската пeвица избра стилна концепция с банда, за да представи най-популярните си хитове с милиони слушания в стрийминг платформите. Тя ще открие за Mario и във Варна.

Незабравима лятна вечер! След концерта публиката в Пловдив коментираше, че завижда на Варна, където шоуто на Mario Biondi предстои в летния театър довечера.

Mario Biondi и групата му от виртуозни музиканти прекараха неделята преди концерта си в опознаване на морския град. Ще ги видим на сцената в Летния театър в понеделник, 17 юни.

Билети: Eventim и касата в Летния театър, Варна.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/mario-biondi-varna-leten-teatr-628421/event.html

Снимка: Никола Николов
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички