С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:


С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:

1502

Hills Of Rock 2024 в Пловдив. Не моно, а стерео и 3D-мапинг оргазъм този уикенд.

- Комбикрайст (на снимката): завладяващи техно ритми, индъстриъл лудост и забиващи се в съзнанието като гвоздеи рефрени, със запомнящия се глас на Оле Андерс Олсен (LaPlegua). Името им е синоним за електронен/индъстриъл звук в най-бруталното му измерение, през който преминават галванизирани и болезнени състояния.

• стадион "Арена Созопол"

- Дубиоза Колектив. Веселите шемети от Босня и Херцеговина в компанията на Jaya The Cat и нашите Q-Check и Обратен ефект. Брано Якубович и Ведран Муягич: "Ако не си тръгнете мокри и усмихнати, значи нещо се е объркало тази вечер"

• "Оупън Бузлуджа" в националния парк-музей "Шипка-Бузлуджа", в подножието на монумента и на поляната до хижа "Бузлуджа", сред природата под звездите.

- Уикеда разказват... "Спомени от бъдещето", каквото е мотото на четвъртото издание на фестивала. Споделят хедлайна с Керана и космонавтите и Hayes & Y в трите вечери, обявена е и електронна програма

Август, тоест - джазът.

Банско, площад "Никола Вапцаров", №27

Международният фестивал "Доктор Емил Илиев" в Боровец

Ала Пугачова да бъде обявена за чуждестранен агент след неин пост за обстрела на детска болница "Охматхит" в Украйна, настоява руският депутат Алексей Журавльов пред Държавната дума.

• "Маджарският блус" на класиците Хобо Блус бенд, който затваря втория диск от последното засега издание на митичната банда, частта в неговото специално преиздание на тройна плоча.

"Плешивото куче" се излъчва по програма "Христо Ботев" по БНР с автор и водещ Ивайло Кицов всяка събота между 16.00 и 17.00 часа.

Снимка: The Blue Note Columbia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички