Спечели книгата "Queen - Как започна всичко" на Джим Дженкинс!


Спечели книгата "Queen - Как започна всичко" на Джим Дженкинс!

1841

Както обещахме, надпреварата за "Голямото лятно четене" на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Тя отново е по предложение на нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто меломански каталог се появи книгата "Queen - Как започна всичко" на Джим Дженкинс. Един от вас получава уникалния шанс да се сдобие с екземпляр от интригуващото четиво. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кога се състои премиерата на "Queen - Как започна всичко"?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Queen

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 01.00 ч. на 23 август, сряда.

Успех на всички!*

Наслада за всеки, който се интересува от историята на изключителния феномен Queen - с тези съвсем точни думи описват от "Сиела" официалната биография на една от най-великите групи.

За Queen и Фреди Меркюри са изписани много книги, но тази, включваща специален предговор от Брайън Мей, е дело на двама от най-големите и предани фенове на групата. Джаки Смит е председател на фенклуба на "Световните рекорди на Гинес" и на този на Queen от около 40 години. Джим Дженкинс е виден експерт на тема Queen и почитател на групата от самото ѝ създаване. Той пише бележките за обложките на Greatest Hits албумите и видеоизданията на бандата.

Луксозното издание съдържа огромно количество информация за музикантите и проследява тяхното невероятно, изненадващо и главозамайващо изкачване към върха, без да скрива проблемите между тях, сблъсъците със звукозаписни компании, както и някои забавни, но и скандални истории, в които са били замесени.

Брайън Мей и Роджър Тейлър съдействат за издаването на това ново, допълнено и редактирано издание, щедро илюстрирано с още повече снимки, факти и откъси от ексклузивни интервюта с музикантите, както и предговор от самия китарен виртуоз Мей.

Преводът от английски е отново на Коста Сивов.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Фотография за корицата Terry O’Neill/Top Foto, Neal Preston/ Queen Productions Ltd.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички