Спечели новия албум на Графа "Вековна гора"


Спечели новия албум на Графа "Вековна гора"

1635

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Тя отново е по предложение на нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто меломански каталог се появи новият албум на Владимир Ампов-Графа "Вековна гора". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кои традиционни инструменти семплира Графа в песента, дала име на актуалния му албум?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Grafa

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 02.00 ч. на 12 септември, вторник.

Успех на всички!*

В диска са осем нови песни – 5 от тях самостоятелни и 3 интересни дуета. Там присъстват и превърналите се в хитове "Химера", "Ти грееш", "Утре отново" в оригинална и акустична версии, заглавният трак с участието на Мистерията на българските гласове, "Ванилия" с виртуозната цигулка на Веско Ешкенази и "Prime Time" с Wosh MC и FeeL.

Силно впечатление правят трите нови колаборации, включени в албума - "Алиби", дует с Nicka, "Фиаско" с участието на Тино и "2:00 AM" с младата Лидия Ганева.

Новаторски, смели, но също и със запазената марка на Владимир Ампов – чувствени, с дълбоки, закодирани в текста и музиката послания са композициите в албума. Автор на музиката традиционно е Графа, като в песента "2:00 АМ" си партнира с Веселин ЦеновAlgoriddim. Текстовете са на Графа, а в съавторство работи с Рейчъл Роу ("2:00 AM") и NDOE ("Утре отново" и "Вселена"). Гост автори са Кирил Ампов ("Грях" и "Помниш ли"), Иван Ланджев ("Здравей и довиждане") и Свилен Ноев ("Повече от радостта"). Абсолютно лично постижение е, че китарите в целия албум са изсвирени лично от Влади Ампов. По миксинга той работи заедно с Димитър Ганчев, а мастерингът е направен от носителя на "Грами" Дейв Къч.

Както е известно, тази година се очаква да е най-значимата в музикалния път на Графа. На 30 септември той ще изнесе първия си концерт на националния стадион "Васил Левски". Интересът към грандиозното събитие очаквано е голям поради факта, че Влади Ампов ще е първият български поп изпълнител, който прави толкова мащабно шоу.

Последната събота на септември ще е празник за почитателите на българската музика.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички