Звездният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадва морската столица Варна


Звездният дует с кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадва морската столица Варна

2056

Новият и изключително свеж дует с кауза - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, зарадва публиката на "Шоуто на Краси Недялков" на метри от морето.

Специално от София двамата изпълнители долетяха заради своя приятел и топдизайнер Краси Недялков, "подгрявал" преди години самия Пако Рабан. Лично примата Лили Иванова е аплодирала варненския моден диктатор от първия ред. Галя и Наско представиха своите нови хитове при пълен успех.

Дизайнерът посрещна звездния тандем и изрази своята възхита, като за благодарност връчи на изпълнителите личен благодарствен плакет. Поводът е неговият предстоящ 60-годишен юбилей, който ще отбележи подобаващо в София на 4 юни 2024 година. Статуетки получиха още Робърт Казан от Букурещ, Румъния, за международния моден конкурс Top Мodel Of The World (20-28 септември 2024 в Солун, Гърция). Давид Гарибиян от Ереван, Армения, също си тръгна с отличие за своята работа в Meta и в дигиталния маркетинг.

От сцената на морския бряг Галя Георгиева и Атанас Лазаров изпълниха "Един единствен шанс" и "Спри!", посветени лично на Недялков. Екип на телевизия "България 24" взе интервю от дуета с кауза и пожела много творчески успехи и вдъхновения на дизайнера-юбиляр. Дуетът подкрепя многобройни социални каузи, помага на деца в неравностойно положение, децата сираци от сиропиталището "Бу Бу" в Занзибар, Танзания. За повече българска музика в националния ефир, за повече българчета да се раждат в страната и подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми пък са другите каузи, които дуетът подкрепя.

Техен неизменен двигател е популярният музикален продуцент Пейо Пеев, основател на група Спринт. Само преди няколко дни Дуетът с кауза поздрави ВИП-гостите на бялото парти по повод откриването на Lavele Garden на столичната пешеходна улица "Витошка". Веднага след участието им в морската столица, те отлетяха за София. На 16 септември Галя Георгиева и Атанас Лазаров подгряват в Русе голямата ар-ен-би звезда Нана, който ще гостува за празника на община Русе. На 18 септември пък двамата ще участват в рецитала на независимите музиканти в зала 1, НДК, София. Там за 13-та година ще се проведе "София пее".  Фестивалът за поп и рок музика е организиран от "Спринт Продакшън" и Столичната Голяма община.

Видео:

https://youtu.be/5pLzWAKXEgw?si=Z9vie1yolxGHDb5V

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички