Laibach взривиха българската сцена за пети път


Laibach взривиха българската сцена за пети път

1308

Лошото време не спря родните фенове да посрещнат легендарната банда Laibach с мощни овации на сцената в Pirotska 5 Event Center, София, миналия уикенд.

Индъстриъл машините за пореден път предизвиква истински пир за сетивата сред стотиците фенове на стила у нас. Публиката в Pirotska 5 Event Center напълно се сля с емоцията на сцената. Laibach подариха невиждано шоу със светлини, музика и остър текст, с безкомпромисно изпълнение и поведение в ивент пространството.

По традиция авангардният пърформънс започна още преди излизането на авангардистите с грандиозна мултимедийна среда. По този начин музикантите доказаха за пореден път защо са една от най-чаканите и завладяващи групи у нас.

Спектакълът бе разделен на 3 части и виртуозно изпълнение на бис. Ценителите на уникалния звук не пропуснаха да споделят най-въздействащите моменти от аудио-визуалното чудо в социалните мрежи, а най-верните фенове се възползваха от екстравагантния мърч на бандата.

Както MySound.bg вече писа, впечатляващият концерт в България бе част от европейското турне на знаменитите словенци, а за перфектната организация в сърцето на София се погрижи Иван Вълков, известен в музикалния и промоутърски бизнес като един от най-добрите в бранша.

Снимка: Димитър Алексов

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички