Riverside без подгряваща група


Riverside без подгряваща група

3879

Както добре знаете, следващият концерт, организиран от "Тангра Мега Рок" по случай рождения ден на медията, е този на Riverside в Sofia Live Club на 27 май, понеделник.

Феноменалните полски прог рок артисти пристигат с цяла система собствени пултове и звукови системи, което прави продукцията сложна, но гарантира, че ценителите що получат това, коетот очакват.

Гостите обявиха, че ще свирят близо 2 часа за феновете в София, като поради тази причина, както и заради сложността на сценичната им схема, не искат подгряваща група.

Първоначално те планираха да имат съпорт за цялото европейско турне, а след като тази иде отпадна, мениджмънтът отказа и предложените от "Тангра Мега Рок" три възможни български групи.  

След 8 концерта в Северна Америка, Riverside нагази в Европа и започна турнето с концерт в Братислава, Словакия, на 22 май.

Билети за шоуто в София с цена 35 лв ще намерите и на всички каси на "Изипей" и онлайн в сайта www.tixgate.com, както и в системите на www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

В деня на концерта ще бъдат по 40 лв.

Събитието се организира с приятелското рамо на Jack Daniel's.

Групата даде два изключителни концерта в София, организирани от радио "Тангра Мега Рок" (2010 и 2011), като вторият бе в столичната зала "България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички