Рафи пали празничната елха в Бургас


Рафи пали празничната елха в Бургас

4344

По традиция всяка година Бургас избира един от най-изявените си съграждани, който тържествено да включи празничните коледни светлини.

Тази година 15-метровата елха на площада ще грейне отново по време на Никулденския концерт този петък, запалена от Рафи и кмета на града Димитър Николов.

Рафи Бохосян донесе на Бургас вече две победи от престижните телевизионни предавания X-Factor и "Като две капки вода". Както MySound.bg вече огласи, той бе избран от своите съграждани за Бург 2012.

Съвсем в духа на тематичната ретро концепция на общината за Никулденските празници, която включва възстановяване на емблематични за града места от 30-те години на миналия век, по време на концерта Рафи ще представи своя нов сингъл "Не ме разбра". Песента е с подчертано суинг звучене, а клипът към нея връща към неустоимия чар и бляскавите партита на 30-те години (Виж го ТУК).

Заедно със своите танцьори от формация Skywalkers певецът ще върне публиката на площад "Атанас Сиреков" назад във времето и ще я пренесе в една бляскава и пищна парти епоха. Водещ на Никулденския концерт ще е актьорът Христо Гърбов. След края на събитието мощна заря ще освети небето на Бургас.   

Денят на Свети Николай Чудотворец, който се отбелязва на 6 декември, е и празник на Бургас, обявен за такъв с решение на Общинския съвет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички