Soundprophet на десант извън София


Soundprophet на десант извън София

4200

Алтърнатив/гръндж бандата Soundprophet ще забие извън столицата за първи път тази събота, 8 февруари.

Концертът на софиянци е в Петното на Роршах, Пловдив, от 21.00 ч. Шоуто ще открият надъханите местни рокаджии Omnipresent. На събитието феновете ще могат да се сдобият с дебютния албум на Soundprophet - "More Than Any Spoken Words", както и с новите тениски на групата.

Вратите отварят в 20.00 ч., самият концерт ще започне в 21.00 часа, а входът е 7 лева.

Както MySound.bg нееднократно информира, "More Than Any Spoken Words" бе презентиран шумно в столичния Mixtape 5 през ноември миналата година. Шоуто напълни до пръсване малката зала в клуба. След като травма на басиста Димитър Граматиков попречи на групата да продължи с живите изяви в подкрепа на диска, сега момчетата са отново на сцена с намерение най-сетне да изведат музиката си и извън София.

Soundprophet е най-адекватният и смислен съвременен отговор на грънджа и алтернативния рок от 90-те години. Момчетата съчетават плътни и красиви китарни мелодии, стегнат звук и вдъхновяващи вокални линии; характерно звучене на деветдесетарска група и пулса на днешния град. Всъщност, няма да е пресилено твърдението, че Soundprophet е формацията на съвременния градски човек, независимо дали крачи из бетонно-асфалтовия лабиринт на София, калдъръма на стария Пловдив или пък диша соления морски вятър на Бургас. Честни и въздействащи, песните от дебютния албум, както и страхотното сценично присъствие на групарите, привличат все повече фенове, които разхождат гордо тениските си с логото на Soundprophet, а сингли от диска вече се въртят в класациите на радиата "Тангра Мега Рок" и Z-Rock. Немалко медии се изказват възторжено за тях.

Чуйте песните на бандата на този линк и елате на техните концерти, защото Soundprophet вероятно е новата ви любима група, ако алтернативният рок пулсира във вашите вени, приканиха организаторите.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/567544666674040/

Soundprophet във Facebook:
https://www.facebook.com/pages/SOUNDPROPHET/124314244278083

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички