Ja Rule се завръща в България c концерт на 4 май в столицата


Ja Rule се завръща в България c концерт на 4 май в столицата

2116

Маститият рапър Джа Рул (Ja Rule) отново ще събере родните фенове на черните ритми.

След концерта на "Ловеч Парти" фест през 2008, аплодиран от 7 000, американската хип-хоп звезда се завръща у нас за шоу в столичния клуб Spacer.

Изявата е на 4 май.

Шоуто - в рамките на серията партита под надслов All School Hip Hop League, е организирано от упавата на клуб Spacer, Мишо Шамара (aka Биг Ша (Big Sha) и Blast Off Ideas Management!

Варненският рапър и най-добрият хип-nоп диджей на България за 2010 - DJ Swed Lu, ще подгреят феновете преди хедлайнъра.

Очакванията за шоуто на нюйоркчанина са наистина големи - той е една от живите легенди на хип-хопа с многобройни хитове и няколко холивудски продукции. Допълнителен съспенс вкарва фактът, че това ще бъде един от последните концерти на Джефри Аткинс, както е истинското име на Джа, преди да влезе в затвора.

Рапърът е осъден на две години лишаване от свобода за притежание на оръжие и марихуана. Съдът му дава отсрочка, за да може да запише новия си албум. Само месец след на изявата си у нас Джа Рул трябва да се предаде на американските власти.

Присъдата му влиза в сила от 8 юни.

"Джа Рул е фактор, колкото и да не желая да го призная. Най-малкото е работохолик колкото мен", довери дори самият Фифти Сент (50 Cent) през 2006, когато конфликтът между двамата бе започнал да отшумява.

"Чувствам се отговорен за разбиването на кариерата му", каза заяви малко преди това Фифти. Още преди да отиде в лейбъла на Еминем и Д-р Дре, той беше замесен в нашумелия дуел с лейбъла на Джа - Murder Inc. Рапърите направиха няколко микс-тейпа, насочени срещу съответния противник, а фитилът бе палнат от предполагаема кражба на бижутата на Джа Рул, водеща до намушкването на Фифти, който обвини Джа, че "пее", вместо да рапира.

"Един от най-големите купонджии в хип-хопа" - с тези думи пък Джа Рул бе охарактеризиран от ДиЕмЕкс (DMX) след гостуването му в албума "Year Of The Dog… Again" (2006). 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички