Голямото междучасие 5 започна


Голямото междучасие 5 започна

4817

Петото издание на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие”, организиран по традиция от D2, ще се състои между 20 май и 14 септември.

Ако сте ученици, имате ученическа група, готовност да направите авторско парче и да излезете на голяма сцена, можете да се запишете за участие в музикалния конкурс, като качите от 20 май до 14 септември 2013своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.

Важно е да се знае, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавърверсии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 20 май 2013.

От 15 септември до 10 октомври 2013 ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса:  www.d2band.com

Докато тече гласуването, ще се проведат няколко полуфинални концерта в страната, определени по териториален принцип.

Петте групи, събрали най–голям вот при гласуването, ще вземат участие в големия финален концерт на "Голямото междучасие" 5, който ще се проведе в София в средата на октомври. Именно от тях музикантите от D2 ще изберат победителя и най-добрата ученическа група на България 2013.

Голямата награда за победителя в националния конкурс е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Тъй като всяка година има страхотни банди, организаторите са предвидили и други специални награди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички