Участниците в Dancing Stars на черно парти в клуб Маскара


Участниците в Dancing Stars на черно парти в клуб Маскара

4748

Част от участниците в Dancing Stars бяха специални гости на черното парти Vanity Black в столичния клуб "Маскара" оная вечер.

Танцьорите разпуснаха след края на ожесточените втори елиминации, провели се същата вечер в ефира на Нова, със заразяващите, танцувални хип-хоп бийтове на DJ Stancho. Номинираният Дарин, който първи бе спасен с партньорката си от зрителите, отпразнува продължаването си в шоуто в компанията на своите приятели Елена, Антон и част от професионалните танцьори. Хип-хопът се оказа любимата музика на холивудския каскадьор и майстор по бойни изкуства Антон Касабов, който замени тежките репетиции в шоуто с дансинга на Vanity Black, и истински се забавляваше с хитовите черни парчета. Компания на танцувалните звезди правеха певицата Вяра Атова и водещата на "Жените говорят" по TV7 Константина Живова. Към купона се присъединиха още екзотичните близначки от X-Factor Алекс и Влади, Кристо, Орлин Павлов, Бобо, водещият на радио The Voice Жорж, музикалният продуцент и бийтмейкър Dexter, Алекс Жекова и Маги Алексиева – Mey, която по-рано същата вечер представи своя акустичен лайв Soulful Night на сцената на клуб Opera Café. Родната звезда от филмовата поредица "Хари Потър" Станислав Яневски пък пристигна с Герасим ГерговГущера от "Под прикритие".

Вторите елиминации в Dancing Stars стартираха със... сватба. Професионалните танцьори пресъздадоха истинска приказка, в която Дорина влезе в образа на булката, а Атанас Месечков беше свещеникът, който на финала получи сватбена торта в лицето. Букетът бе хванат от Алфредо Торес. Но след церемонията Милко Калайджиев и неговата прекрасна танцьорка Елена Мерджанова трябваше да се "разведат" с танците и бляскавата сцена. Зрителите решиха именно той да напусне шоуто, след като се изправи на елиминации срещу Мариан Кюрпанов и Михаела.

Део, Лео, Рафи и Играта разтанцуваха журито и водещите, а Поли Генова, Дичо и малките таланти от Бон-бон изпълниха сцената на Dancing Stars с любов. Най-хубавото им участие в шоу пък зарадва Еми и Батист - жената каучук и брейкър, част от трупата на цирк "Елуаз". Както MySound.bg писа, те гостуваха ексклузивно в Dancing Stars и показаха своите умения.

Dancing Stars - във вторник, от 20.00 часа по Нова стартира седмицата на любовта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички