Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени накуп в НДК


Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени накуп в НДК

13197

Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени излизат заедно на общ концерт в София.

Шоуто им е на 16 октомври в зала 1 на НДК.

Триото ще изпълни песен на финала на концерта “Мост на Балканите”.

В момента артистите уточняват подробности около различните партии на песента, аранжимента и тоналността в директна интерактивна връзка, съобщиха за "MySound.bg" организаторите "АРТ БГ".

Песента, която ще пеят “тримата големи на Балканите”, е сред най-популярните мелодии и публиката със сигурност ще я запее заедно с тях, увериха още организаторите, но не издадоха името на песента.

За първи път за концерт от такъв мащаб билети се пускат в продажба и в съседна Сърбия поради факта, че там - колкото и невероятно да звучи, е много трудно да видиш Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени на една сцена.

“Радостното е, че Рени - доказана певица и уважавана личност, както у нас така и в своята родина, ни обедини да пеем заедно за феновете на Балканите и то в София”, заяви Шабан Шаулич в интервю за сръбските медии.

От своя страна Мирослав Илич се похвали, че в последния сръбски албум на Рени пее на български език и вече се е изявявал като неин дуетен партньор. Мирослав Илич е първият сръбски изпълнител, който направи турне от десет концерта в различни градове на България през 1974.

Според Шабан Шаулич, Мирослав Илич му е най-голямата конкуренция на музикалната сцена, но допълни, че са големи приятели и харесва неговите песни. Оркестър от осем от най-добрите музиканти в България ще акомпанира на живо на тримата изпълнители.

“Привилегия е за публиката да ни види заедно на една сцена. За такъв концерт могат само да мечтаят феновете ни в Сърбия”, коментира Мирослав. Той допълни, че за него Шабан е градивна конкуренция. Двамата се радват на дългогодишно приятелство.

Тримата изпълнители ще пеят абсолютно на живо и ще се раздават докрай за публиката си.

“Очаквам публиката да ни аплодира поне за три биса”, казва Мирослав Илич и допълва, че в Сърбия никога последният, който пее на сцената, не е най-голямата звезда, както се смята в България.

“Дори и първи да бъдеш пред публиката, важното е да покажеш глас, присъствие и хитове, а аз имам много такива през годините”, заяви Шабан Шаулич.

“За мен е нормално да пея с такива имена на една сцена. Няма друг български изпълнител, който да има дуети и възможността да пее с най-добрите сръбски изпълнители - мъже, освен мен. Не обичам известността за един звезден миг, предпочитам да постигам успехите си трудно, но да бъдат истински", коментира Рени предстоящото си участие на една сцена с Мирослав и Шабан.

Билети за концерта по 15 лв. са откриваеми в мрежата на "Eventim".

Те могат да бъдат закупени от и всеки магазин на "Германос", "М-свят" и "Пикадили" в цялата страна.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички