Инна с първа награда от MTV и безпрецедентен успех у нас


Инна с първа награда от MTV и безпрецедентен успех у нас

5522

Румънската принцеса Инна (Inna) бе избрана от "MTV" за изпълнител на 2009 в северната ни съседка.

По този начин певицата получи и номинация за “Най-добър европейски изпълнител” за Европейските музикални награди на музикалния канал ("MTV European Music Awards" 2009). Церемонията по награждаването ще се състои в Берлин на 5 ноември 2009.

Ако също като "MTV" смятате, че 2009 бе годината на Инна, можете да я подкрепите, като гласувате за нея тук: http://ema.mtv.co.uk/vote (категорията "Best European Act").

Още повече, че в тази нейна награда има и “българска следа” – певицата разбра, че печели имено по време на гостуването си на "Loop! Live" 2009  в София – на път от летището към сцената.

Гласуването в сайта ще продължи до 2 ноември, когато ще бъдат обявени и петимата изпълнители с най-много подкрепа от страна на феновете, борещи се за наградата.

Иначе в родината си Румъния изпълнителката бе абсолютният фаворит и заслужено спечели “Най-добър румънски изпълнител” на "MTV" в конкуренция с добре познатите у нас Tom Boxer и David Deejay feat. Dony

Междувременно  тя постигна безпрецедентен успех в българската еърплей класация – в момента всичките й четири парчета присъстват в "Топ 100" на чарта.

"Hot", "Love", "Déjà Vu" и съвсем новото "Amazing" са едни от най-големите хитове у нас и превръщат румънката в най-горещия изпълнител в момента.

Последният й сингъл - "Amazing", е основен претендент за хит на есен 2009 у нас, след като безспорен лидер в онлайн допитването на радио "Pro FM" (http://www.profm.bg), а наскоро оглави и фенската класация на телевизия "The Voice" - "Тop 10".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички