Финалът на конкурса Голямо междучасие 2 е в неделя


Финалът на конкурса Голямо междучасие 2 е в неделя

8407

Големият финал на конкурса за най- добра училищна песен - "Голямо междучасие" 2, организиран от Столична община, D2 и Гравити Ко. (Gravity Co), ще бъде Лятната естрада в столичната "Борисова градина" от 17 часа на 9 май, неделя.

На сцената ще забият D2, Гравити Ко. и петте ученическите групи, събрали най - много гласове. След живите изпълнения, D2 и Гравити Ко. ще изберат и обявят победителя в конкурса, който ще получи голямата награда: запис на песен в професионално студио и продуциране на парчето.

В битката за първите пет по вот групи на www.d2band.com взеха участие Soulbound, Reckoning (на снимката), Dynamica, Savage Ravage и High Definition.

Емоционални лайфове, шоу, еуфория и екзалтирани фенове бяха отличителните белези на трите полуфинални концерта от конкурса. Приятелства и конкуренция се появиха сред младите музиканти и подсилиха техния хъс не само за крайната победа, но и за по-ярко представяне пред публика.

По време на първия концерт рапърът ТоТо Н направи уникално шоу, залагайки на своя талант и освободеност на сцената. С оригинални рими и бийтове той успя да впечатли дори присъстващите рокаджии. Втората изява бе концертът на жиците. На него Magi Magic Band показаха стил в леки джаз изпълнения. Най-забавна бе група юВка, чиято положителна емоция и чувство за хумор се вихриха през цялото време на техните изпълнения. High Definition изненадаха с брандирани тениски с името на групата си.

В подкрепа на Megan G & Blacky и ISP & DIVA се появиха момичета, които танцуваха модерни хип-хоп танци. Барабанистът на група Reckoning - Додо, се появи на сцената с маска на Дарт Вейдър и взриви пощурялата агитка привърженици.

Повечето от групите и изпълнителите показаха професионално представяне и високо ниво - Soulbound, Dynamica, Велислава Алексиева, Savage Ravage.

На сцената на големия финал ще излязат и победителите в миналогодишния конкурс – група Keep The Faith.

Водещ на събитието ще бъде нейният фронтмен Георги Трифонов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички