Dropout Kings и Bullet For My Valentine в едър план по "Фрактура"


Dropout Kings и Bullet For My Valentine в едър план по "Фрактура"

782

Премиера на новите клипове на Destruction, Deep Purple, Bring Me Тhe Horizon и Evergrey предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 23 юни.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Dropout Kings (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Bullet For My Valentine за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Mr. Big и репортаж от испанския фестивал Leyendas del Rock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Alice Cooper, ще видят как Avenged Sevenfold правят кавър на Misfits, класическото парче ще бъде на The Beatles, в Exotic ще бъдат представени Kahani, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Kaiser Chiefs в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Blind Guardian, Simone Simons, Half Me, Wolfheart, 311, Mental Destruction и Buckcherry също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички