Fest Team с празнични отстъпки за публиката. 24 май: Ден на културата, но и на новите хоризонти


Fest Team с празнични отстъпки за публиката. 24 май: Ден на културата, но и на новите хоризонти

1187

На този празничен 24 май, екипът на Fest Team ни насърчава да съхраняваме богатствата на българската култура и националната идентичност, но също така и да не спираме да се стремим към нови хоризонти и възможности. Културата е най-мощното оръжие, с което можем да променим света. Тя разширява кръгозора ни, обогатява нашите умове и ни вдъхновява да търсим нови перспективи.

Музикалният календар за 2024, който Fest Team представя тази година, е повече от разнообразен и ако само посмеем да погледнем отвъд познатия и скучен всекидневен ритъм, не рискуваме нищо повече от това – да разширим кръгозора си. Културните събития играят ключова роля в обогатяването на разбирането ни за света. Те ни предоставят възможност да се запознаем с различни гледни точки, да се вдъхновим от творчеството на другите и да развием по-дълбоко усещане за съпричастност. С докосването до повече културни преживявания, не само че научаваме повече за света, но и за самите себе си. И това ни прави по-информирани, по-толерантни и по-готови да приемем и разберем другите.

Споделете стремежа на Fest Team към повече знания и по-широк мироглед като използвате промокод 24 МАЙ за до 20% отстъпка на билети, валиден само за 24 часа на днешния 24 май. От 00:00 на 24 май до 23:59 на 24 май може да се възползвате от отстъпката за концертите от серията Sofia Solid на Corey Taylor, Bruce Dickinson, The Smile, Five Finger Death Punch, Tinariwen, Armin Van Buuren, ARTBAT, Megadeth, Dimitri Vegas & Like Mike, за концерта на Palaye Royale, Lenny Kravitz, Judas Priest, Hills of Rock 2024, Spice Music Festival 2024, Laura Pausini, Nikos Vertis, DJ Bobo и семейния фестивал Family Fantasy Land.

Посетете www.ticketstation.bg за подробности и как да се възползвате от специалното предложение на 24 май.

За още новини и подробна информация за всички предстоящи събития, следете festteam.bg и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Фейсбук за най-актуална информация. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички