Red Bull Dance Your Style се завръща в България на 23 септември


Red Bull Dance Your Style се завръща в България на 23 септември

1299

Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя на пиедестал индивидуалността и импровизацията, се завръща триумфално в София на 23 септември.

Любителите на "уличните танци" от цялата страна са поканени да станат свидетели и да участват в това вълнуващо преживяване, което обещава да покаже на сцената едни от най-добрите танцьори и хореографи в страната.

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен стрийт денс стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне диджеят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави свръзката с аудиторията изключително важна.

Red Bull Dance Your Style прослушвания:

Дата: 23 септември.

Час: 13.30 ч.

Местоположение: International Dance Academy 360

Red Bull Dance Your Style кани неограничен брой участници от цялата страна да заемат участие в състезанието, като се регистрират на линка. Позволените стилове са всички денс стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking. Трима международни съдии ще се погрижат за отсяването на 16 участници, които ще се класират за официалната квалификация в София по-късно същия ден. Прослушването се провежда в едно от най-големите и прогресивни танцови студиа в страната - International Dance Academy 360. Школата е дом на множество талантливи деца и възрастни, обичащи танцовото изкуство, както и 20 ментора и над 17 танцови стила.

Red Bull Dance Your Style квалификации:

Дата: 23 септември.

Час: 17:00 ч.

Местоположение: Езерото "Ариана", София

Избраните 16 участници от прослушванията застават един срещу друг, като публиката решава кои трима в тази квалификация ще спечелят място в националния финал на събитието на 8-ми октомври в столицата.

Red Bull Dance Your Style национален финал:

Дата: 8 октомври.

Час: 17.00 ч.

Местоположение: подлез "Софийското ларго"

Националният финал на събитието кани 13 от най-добрите хореографи и танцьори в страната да се изправят срещу 3-мата участници, спечелили по време на квалификациите. Шампионът заминава към глобалния финал на формата на 4 ноември във Франкфурт на Майн, Германия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за световната титла Red Bull Dance Your Style шампион срещу най-добрите танцьори от 46 държави.

Акценти:

Събитието обединява различни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от съвременен танц до хаус - събитието ще покаже разнообразни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова култура в България. Позволените стилове са всички стрийт денс стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking. Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е уникално събитие, в което публиката определя кой ще бъде новият национален шампион.

Не пропускайте шанса си да станете свидетели на невероятния талант и страст на най-добрите танцьори в България, които се борят за място на световната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и забавления, приканват организаторите.

За Red Bull Dance Your Style:

Red Bull Dance Your Style е глобално танцово състезание, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и индивидуалност. Форматът на състезанието, в който публиката определя победителя, го прави уникално и ангажиращо преживяване както за танцьорите, така и за зрителите. Събитията Red Bull Dance Your Style се провеждат по целия свят, като кулминацията им е вълнуващият световен финал, на който най-добрите танцьори от всяка страна се състезават за титлата "Крал/ица на дансинга". Победителят от България ще замине на 5-дневен танцов лагер във Франкфурт, където на 4 ноември ще се състезава с най-добрите танцьори от 46 други държави за световната титла.

За Red Bull:

Red Bull дава крила на хората и идеите. Като една от водещите световни компании за енергийни напитки, Red Bull се ангажира да предоставя положителни и вълнуващи преживявания чрез своите продукти, култура и отговорен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на талантливи хора и подкрепя техните мечти и амбиции. Открийте повече на www.redbull.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички