Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Безкраен празник с H.M.S.U. и Mirizma


Безкраен празник с H.M.S.U. и Mirizma

1135

Очертава се тази есен да е доста интригуваща за любителите на дръм-ен-бейс и дъбстеп музиката.

Организаторите от H.M.S.U. и Mirizma са им приготвили поредица от свежи клубни събития и радиоизненади.

JamezBongg и ErrorBeauty дават форца с криви ритми в столичния клуб 8BIT довечера.

Седмица по-късно, отново на същото място, ще се изявят други двама агенти на MirizmaEXo и F0rtunah, които ще обстрелват с фючър геридж и дълбоки бас вибрации. А в края на месеца, на 27 октомври, ще се състои вечер с ембиънт дъб и дъбтек подготвена от KMN и Stoyo. Който е бил в клуб 8BIT, знае, че вратите се отварят всеки ден в 18.00, входът е свободен, а възрастовото ограничение – 18+. Партитата започват в 21.30., припомниха организаторите.
 
Добрите новини не спират до тук. На 22 октомври – петък, ще има дръм-ен-бейс забава във Варна. Клуб Comics ще отвори врати за безплатно събитие със столични и локални артисти. H.M.S.U. бандитите Mocks, Konspirator (на снимката), EXo, Targy и acidtrip ще зарадват публиката с дръм-ен-бейс във всякакви разновидности. После JamezBongg ще разклати с дъбстеп сет, а Скилър (Skiller) обещава да шашне всички с бийтбокс майсторство на живо. От локална страна със свеж сет ще се изявят и агентите от BassWarriors начело с Monk. За влезлите след 23.30 входът е 3 лв.

Последният октомврийски петък е отреден за парти, организирано от H.M.S.U. столичния партицентър "4 км". В събитието ще вземат участие всички артисти  на организацията - Куух (Cooh), Ogonek, Mocks, Konpirator, Targy, acidtrip и EXo. Във втората зала пък ще се развихрят гости, които ще представят бек ту бек сетове. Входът преди полунощ е 8 лв., а след това – 10 лв. Очаквайте повече информация за изявата, а и за артисти в неговия афиш.

Ако на някого не са му достатъчни всички тези купони, може да си пусне и радиопредаването, което ще се излъчи на 17 октомври по онлайн радиото на H.M.S.U. Добре познатата радио серия pro:filaktika се завръща с пълна сила с дръм-ен-бейс селекция от Konspirator, Mocks и Monotype. А през ноември ще бъде представено гост предавне на небезизвестния немски диджей Kaiza, баща на нетлейбъла T-Free.

Ноември ще започне с безплатно дъбстепско парти на Mirizma в столичния клуб "Строежа" (Студентски град), част от поредицата “Прогресивен музикален характер”. Стилово разнообразие ще представят селекторите EXo, JamezBongg и F0rtunah. Вход свободен, начало 21.30.
 
Предстоящата програма със сигурност ще надъха феновете за едно от най-чаканите събития за годината – Drum’n’Jazz 2010. Петото поредно издание на фестивала ще зарадва любителите с двама специални световноизвестни гости – Netsky и Jazzsteppa, които ще предложат на публиката първокласни сетове и много позитивни емоции. Освен тях, очаквайте включване от родния музикален гениий Balkansky, както и колаборацията на EXo и Магдалена Петрович. Те възнамеряват да покажат нагледно нагледно какво се получава, когато смесиш дъбстеп с виолончело.

Събитието ще се състои в столичния партицентър "4 км" на 20 ноември.

Билетите за Drum' n' Jazz 2010 са по 15 лв. до 1 ноември, после - 20 лв., а в деня на изявата 25лв.

Повече информация на:

www.HMSU.org

www.mirizma.org

и във Фейсбук страниците.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички