Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Whitney Houston починала от удавяне след употреба на кокаин


Whitney Houston починала от удавяне след употреба на кокаин

4613

Уитни Хюстън (Whitney Houston) е употребила марихуана и кокаин преди да умре, показаха резултатите на токсикологичите проби, взети при нейната аутопсия, информират световните агенции, въпреки че досега се твърдеше обратното.

Както MySound.bg вече информира, певицата почина в Лос Анжделис на 48-годишна възраст на 11 февруари. Тя бе открита потопена наполовина във водата във ваната в хотелската си стая в Beverly Hilton.

Според заключението на съдебните лекари, фаталният край обаче е настъпил при удавяне, като следствие на съчетания ефект от сърдечно заболяване, въздействие на кокаина и влошеното ѝ здравословно състояние. Следите от кокаин сочат, че Уитни се е надрусала малко преди да умре. Смъртта е определена като "нещастен случай", и се дефинира от Крейг Харви (Craig Harvey), говорител на екипа от съдебни медици, като "случайно удавяне".

При аутопсията в организма на Уитни са открити и множество други вещества и медикаменти, като марихуана, ксанакс и бендрил, които обаче "не са причинили смъртта", категорични са патолозите. Резултатите от експертизата потвърждават, от една страна, че покойната е страдала от дългогодишна наркозависимост, но разкриват още, че покойната е имала и атеросклероза (atherosclerosis). Това е хронично, прогресиращо заболяване, засягащо вътрешния слой на големите и средните артерии, като във вътрешния слой на артериите се отлагат мастни вещества и стените на съдовете стават по-дебели и по-твърди. В случай, че кръвоносните съдове на сърцето са сериозно увредени, може да доведе до инфаркт.

Дилърът, който е снабдявал вокалистката с наркотици, е изнесъл цялото количество кокаин от хотелската стая още преди идването на полицията, съобщава TMZ, позовавайки се на източник, който е общувал с певицата в деня на нейната смърт. Именно затова пристигналите на мястото на инцидента полицаи не са открили никакви забранени вещества, допълва сайтът.

Уитни Хюстън бe погребана в гробището "Феървю" на 20 километра от родия ѝ град Нюарк, щат Ню Джърси, на частна церемония, на 18 февруари.

Певицата, която бе най-продаваната изпълнителка в света от средата на 80-е до края на 90-е, проведе дългогодишна битка със зависимостта си от алкохола и дрогата.

Но я загуби безславно. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички