Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach


Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach

1674

Метрополис водят култови диджеи за партита, обединени под името името Teleport Ibiza, които ще се състоят в популярния клуб "Какао Бийч" (Cacao Beach) в курортния комплекс Слънчев бряг

Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon парти властелина Свен Вет (Sven Vath) (на снимката), който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK (Кинк). Публиката ще чуе и тандема Davide Squillace и Matthias Tanzmann, резиденти на емблематичния в Ибиса и цял свят парти бранд Circo Loco. Разбира се, и двете вечери част от настроението ще бъде осигурено от самите ветерани от Метрополис.

Билетите за партита са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann и на цена от 25 за Sven Vath и KiNK в мрежите на Eventim и Ticketstream. Комбинираният пропуск за Teleport Ibiza пък струва 40 лева.

Горещият уикенд ще започне във вечерта на 17 август, когато зад пулта ще застанат диджеят от Неапол Davide Squillace и колегата му Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия. Тандемът е в челните редици на серията Circo Loco от 2007 насам. За това време са постигнали забележително разбирателство, като Squillace отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а Tanzmann е пазителят на логото на парти бранда – чистият танцувален тек хаус. Изключително важно за серията Circo Loco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е именно любопитството към новото в електронния ъндърграунд. По-късно то прави поредицата емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят. Звученето в сетовете на Davide Squillace и Matthias Tanzmann пък представя най-силното на европейската сцена в момента.

На 18 юни август прогнозата е парти температурата да се покачи до най-високите си стойности заради участието на властелина Sven Vath. Доказан титан в денс културата, той отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество в електронната музика. С 20-годишната си кариера и култовия лейбъл Cocoon, Sven Vath е любим на няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук, безкомпромисното развитие и поглед, който винаги е отправен в бъдещето. Приносът му към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата на млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от продуцентите, към които Sven Vath е демонстрирал особена симпатия, е българинът Страхил Велчев, световнопризнат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години във всички точки на света.

Затова именно KiNK и корифеите от Метрополис ще подгреят представянето у нас на настоящото турне на Vath - The Year Оf Тhe Dragon Tour 2012.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички