Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Сцена На тъмно Freestyle, Spirit Of Burgas, 27 юли 2013


Сцена На тъмно Freestyle, Spirit Of Burgas, 27 юли 2013

4476

Spirit Of Burgas 2013 започна с добро настроение и на сцената " На тъмно Freestyle".

Графити майстори и арт-базар посрещаха всички в началото на фестивалната зона, а Meet The Star зоната се оказа едно от най-забавните места, където феновете срещаха любимите си артисти в непринудена обстановка, снимаха се с тях, вземаха си автографи.

Сцената откриха младите рок надежди Iron Sharks, а веднага след тях мощният глас на Петя Данкова и зашеметяващия бийтбокс на Pe4enkata (на снимката) привлякоха като магнит жадните за танци и добро настроение фенове.

След кратка пауза бургазлиите от Силует превзеха сцената и истински се забавляваха с вярната си публика, а Млък предизвикаха истински фурор и нестихващо пого.

Градусът на настроението растеше пропорционално с настъпването на вечерта и в този момент в светлината на прожекторите се появи интересната формация Чугра Grand Orchestra, която освен постоянните си фенове, привлече погледите и слуха и на много други посетители.

Веднага след тях сцената избухна с взривоопасния саунд и речетативи на The Top Stoppers, накарали да танцуват дори и най-уморените от обиколки между сцените посетители.

Програмата на "На тъмно Freestyle" приключи с атрактивната DJ Penny Metal и DJ Mad Bear,който вече е добре познат на фестивалната публика. Много хора знаеха какво да очакват и от английската диджейка Penny Metal заради предишното й изпълнение в България, но за неподготвените нейният сет беше истинско откритие и създаде неподозирано добро настроение в малките часове на нощта.

А днес, във втория фестивален ден, на същата сцена ще се изявят Rewind, High Five и Pizza. Веднага след това щафетата поемат NRG D & Gangjah Army и Cold In December, за да я предадат в полунощ на Миленита и бандата й Funky Miracle. Ще закрият бургаските артисти от английския лейбъл Sci Fi Records, както и добрепознатият на морската публика DJ Deepimpulser. И тази вечер ще можете да се срещнете с изпълнителите в Meet The Star зоната непосредствено до сцената, припомниха организаторите.

Не пропускайте да посетите и шатрата на "На тъмно", в която ще се заредите с добро настроение, фестивален дух и аксесоари по всяко време на вечерта. Там ще откриете и "черните котараци" на Миленита, която саморъчно ги е изрисувала на потници и тениски, както и най-новия диск на купонджиите Pizza.

"На тъмно Freestyle" 2013 се реализира с подкрепата на EPAY – българската система за електронни разплащания. Снимки на Соня Георгиева - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички