Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Дете надви Лили Иванова за хит на август


Дете надви Лили Иванова за хит на август

6099

Дете надви примата на българската естрада Лили Иванова в месечната класация "Хит на годината" за август на единствения по рода си музикален портал bgestrada.com.

Ученичката Кристина Дончева победи със завидна преднина от 29% от всички гласове (или 200 гласа от всички 695). Както MySound.bg вече писа, младата певица грабна сърцата на жури и публика на 30-о юбилейно издание на фестивала за детска популярна песен "Сладкопойна чучулига" в Бургас в началото на юли.

Тя изпълни песента на Димитър Киров, Руслан Kарагьозов (тримата на снимката) и Ваньо ВълчевЖмичка”. С нея Кристина се включи като ново предложение в месечната класация на „БГ естрада” за хит на август и също обра овациите. На второ място след нея остана Георги Христов с баладата на Алла ПугачоваЛюбов” – с 23% от гласовете, а на трета позиция – Лили Иванова със заглавната песен от последния си албум „В името на вярата”. „Au Nom De La Foi” събра 19% от общия вот.

Жоро и Лили продължават битката за хит на месеца и през септември заедно с новите предложения. Най-любопитното сред тях е новият дует на Росица Кирилова и Благовест Аргиров. Песента се нарича „Среща след години” и е авторска като музика и текст на самата певица, а аранжиментът е на Пламен Велинов. Роси записва два дуета с Братя Аргирови още в началото на кариерата си през 1984 („Избрах нарочно вас” и „Сбогом, клас”) и от тогава не беше правила съвместен проект с близнаците. Затова изненадата бе голяма, когато Кирилова представи новата песен с единия от тях, който живее в България, в конкурса за нова авторска композиция „София пее”. С нова песен след няколкогодишно мълчание излиза и Кристина Димитрова. Певицата, която наскоро закръгли 50-годишен юбилей, дава сериозна заявка с парчето на Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) -„Супер хит”.

Панайот Панайотов обещава хубаво циганско лято през септември със свеж морски полъх и песента „Чаровно лято”. Солистката на легендарната вокална група Студио В се завръща със солова песен – „Нощен бряг”. Теди Кацарова вади като сингъл парче от последния си албум „180 причини” – „Поп звезда”.

С нови композиции участват в класацията за септември Красимир Аврамов – "Риа", Ан Джи – "Кучка" и група Спринт – "Бъдеще".

На www.bgestrada.com очакваме гласовете на ценителите на българската песен за най-хубавата мелодия на септември, обявиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички